Antena Căutare

Fotografia Regelui Mihai, postată pe Facebook de Principesa Maria, una dintre fiicele sale, alături de un mesaj emoţiont

Alteța Sa, Principesa Maria, una dintre fiicele Regelui Mihai,  a postat în această dimineață o fotografie cu tatăl ei, însoțită de următorul mesaj: "Tatăl meu. Întotdeauna în inima mea.” 

Alteța Sa, Principesa Maria, una dintre fiicele Regelui Mihai, a postat în această dimineață o fotografie cu tatăl ei, însoțită de următorul mesaj: "Tatăl meu. Întotdeauna în inima mea.”

Cea de-a cincea fiică a Regelui Mihai este extrem de apropiată de tatăl ei, mai ales că a fost mezina familiei regale a României.

CITEȘTE ȘI: Regele MIHAI s-a iubit, nouă ani, cu o superbă actriță italiană, Mariella Lotti, partenera de film a lui Jean Gabin. ”Când a aflat că Mihai se ia cu Ana, a vrut să se călugărească!”

La începutul acestei luni, Casa Regală anunța că starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă, o echipă de medici fiindu-i aproape în fiecare zi. Vă reamintim că anul trecut, Majestatea Sa, în vârstă de 95 de ani, a trecut printr-o operație chirurgicală extrem de dificilă.

„Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria, se află pentru câteva zile alături de Majestatea Sa Regele Mihai I, la reședința privată din Elveția", a fost mesajul transmis de Familia Regală de Paște.

Principesa Maria a României, fostă Principesă de Hohenzollern, este cea mai tânără fiică și cel de-al cincilea copil al Majestății Sale Regelui Mihai I și a soției acestuia, Ana de Bourbon-Parma. Aflat la Santa Monica, unde lucra la Compania Lear Jet ca pilot, Regele Mihai a fost înștiințat prin telefon despre naștere. Principesa Maria a fost botezată în rit ortodox, iar nașa de botez a fost Principesa Moștenitoare Margareta, sora ei mai mare.

O maimuță a ajuns într-o stare de obezitate morbidă! Turiștii i-au dat zilnic mâncare de tip fast-food... Ce zodii aleg dragostea și ce zodii aleg banii. Așadar, VOCEA INIMII sau VOCEA BANILOR?!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x