Antena Căutare

N-ai mai văzut așa ceva! Ce s-a întâmplat cu un funcționar după ce a plecat în pauza de masă cu TREI MINUTE mai devreme! Cazul a făcut înconjurul lumii

Cazul unui funcționar a făcut înconjurul lumii și a impresionat milioane de oameni. Bărbatul a plecat cu trei minute mai devreme în pauza de masă, iar ce a urmat a fost desprins...din filme.

Cazul unui funcționar a făcut înconjurul lumii și a impresionat milioane de oameni. Bărbatul a plecat cu trei minute mai devreme în pauza de masă, iar ce a urmat a fost desprins...din filme.

Un funcționar public din orașul japonez Kobe a fost mustrat și amendat, după ce a plecat în pauza de masă cu trei minute mai devreme.

Pentru că acest lucru s-a întâmplat de 26 de ori în șapte luni, șefii lui au organizat o conferință presă și au prezentat scuze cetățenilor.

Bărbatul de 64 de ani lucra la compania publică de apă și canal, conform sursei citate.

Articolul continuă după reclamă

Cazul a apărut în presă la o lună după ce parlamentul nipon a adoptat o lege care limitează la 100 numărul lunar de ore suplimentare ale unui angajat.

”Pauza de prânz este de la 12.00 a.m. la 1 p.m. El a plecat de la birou cu trei minute mai devreme”, a declarat sec un purtător de cuvânt al companiei. Funcționarul a încălcat legea care spune că el și colegii săi „trebuie să se dedice slujbei lor”, a mai transmis instituția.

Ce imagine! Regele Mihai și o capodoperă de OSCAR: ”Tunurile din Navarone”, alături de Gregory Peck, David Niven și Iren... Cazul halucinant care a șocat o lume întreagă! Un tânăr și-a înmormântat tatăl într-un BOLID de 70.000 de EURO! Imaginea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x