Antena Căutare

"Furcutit", o noua inventie pentru neindemanatici!

Angajatii unei companii americane vin in ajutorul celor care au probleme cu folosirea cutitului si a furculitei cu o idee inedita: "furcutitul"

Exista probabil si oameni mai putin indemanatici carora folosirea cutitului si a furculitei le ridica ceva probleme. Acesta pare sa fie motivul pentru care cativa angajati ai unei companii vin cu o inventie pe principiul 2 in 1: furculita care functioneaza si ca un cutit.

Are un maner special curbat si o latura taioasa cu care poate taia paine, pizza, fripturi sau tarte cu fructe. Pe romaneste, am putea-o numi "furcutit". Inventatorii spun ca tacamul inedit va fi extrem de util si pentru persoanele care nu isi mai pot folosi decat o mana.

VIDEO: Cum ai reactiona daca te-ai intalni cu un dinozaur? Japonezii au incercat senzatia... Un vis de-o primavara: Primele fotografii color ale celui mai faimos vas de pasageri din lume, Titanic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x