Antena Căutare

Galerie FOTO: Ce păţesc unele FETE când REFUZĂ cererea în CĂSĂTORIE! Atenţie, IMAGINI ŞOCANTE

Bărbatul îngenunchează, scoate inelul şi fata spune "DA"! Astea sunt poveştile frumoase! În Pakistan, după un "NU", câteva fete au fost nenorocite pe viaţă. Un simplu refuz le-a desfigurat

Galerie FOTO: Ce păţesc unele FETE când REFUZĂ cererea în CĂSĂTORIE! Atenţie, IMAGINI ŞOCANTE Galerie
Shahnaz Bibi (35 ani) - Arsă cu acid la 25 de ani. N-a suferit nicio operaţie estetică

Bărbatul îngenunchează, scoate inelul şi fata spune "DA"! Astea sunt poveştile frumoase! În Pakistan, după un "NU", câteva fete au fost nenorocite pe viaţă. Un simplu refuz le-a desfigurat.

Fotograful Emilio Morenatti a publicat câteva imagini cu femei desfigurate de bărbaţii cu care n-au vrut să se căsătorească. Atacatorii n-au păţit nimic, protejaţi de-un sistem de neînţeles, dar ele nu vor putea trăi în niciun chip (ce ironie!) fericite!

Arse sau stropite cu acid, fetele reprezintă exemplul DUR, ŞOCANT şi BARBAR al refuzului. Şi vorbim de refuzul de a avea o viaţă nefericită, alături de persoane pentru care nu simt şi nici nu vor simţi nimic mai mult decât dispreţ.

Fără cuvinte! Un bărbat născut orb a fost rugat să deseneze pe o foaie de hârtie ceea ce "vede"... Ce se întâmplă dacă așezi un prosop ud la fereastră și aștepți puțin! Vei vedea efectele instant!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x