Antena Căutare

Germania: Un bunic si-a uitat nepoata in portbagaj si a mers sa se plimbe

Un barbat in varsta de 72 de ani din Germania care s-a lsat induplecat de nepoata sa o lasa sa stea in portbagajul masinii a uitat-o acolo cand a ajuns la destinatie.

Potrivit Huffington Post, fetita de noua ani si bunicul ei mergeau sa viziteze lacul Sorpe, din nord-vestul Germaniei. Micuta i-a cerut sa o lase sa stea in portbagaj in timpul calatoriei cu masina, iar bunicul ei a acceptat.

Atunci cand au ajuns la destinatie, barbatul a fost furat de peisaj si a iesit din masina sa se plimbe in jurul lacului. Nu si-a dat seama nicio clipa ca nepoata lui ramasese in portbagaj.

Alti turisti aflati in zona au auzit tipetele fetitei si au alertat pompierii care au venit sa o elibereze din portbagaj.

Reprezentantii politiei au declarat ca bunicul fetei a fost vizibil afectat de intamplare si a promis ca nu va mai lasa pe nimeni sa mearga in portbagajul masinii sale.

Foto: clkr.com

VIDEO! Camelccino: Cafeaua cu lapte de camila... VIDEO! Un batran s-a ridicat din scaunul cu rotile, dupa ce a ascultat muzica preferata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x