Antena Căutare

Horoscop: Berbecii sunt zbir sâmbătă, dar Capricornii stau într-un zen total

Berbecii sunt un fel de detectivi astăzi. Ii analizează cu mare atenţie pe cei pe care îi admiră şi învaţă cum să-şi dezvolte abilităţile de comunicare.

Horoscop: Berbecii sunt zbir sâmbătă, dar Capricornii stau într-un zen total
Horoscop

Berbecii sunt un fel de detectivi astăzi. Ii analizează cu mare atenţie pe cei pe care îi admiră şi învaţă cum să-şi dezvolte abilităţile de comunicare.

Taurilor, nu vă irosiţi timpul cu oamenii noi din jurul vostru. Lăsaţi-i să muncească pentru a vă impresiona.

Nu vă grăbiti să faceţi afirmaţii despre ceilalţi, gemenilor, cel puţin nu înainte de a fi siguri că priviţi lucrurile obiectiv. Nu fiţi prea darnici în complimente, nu ştiţi încă dacă le merită.


Racii ştiu ce înseamnă să fii pe cont propriu, pot face ce vor, cum vor. Însă simt totuşi lipsa spiritului de echipă. Aşa că ideal ar fi să se concentreze pe relaţiile cu cei din jur.

Leii s-ar putea simţi sufocaţi de atenţia partenerului. Brusc persoana iubită îşi va dori să fie unde sunteţi voi şi să facă ce faceţi voi.

Fecioarelor, nu vă învinovăţiţi degeaba. Sunt etape în care vă relaxaţi şi altele în care munciţi. Nu vă forţaţi să faceţi lucruri pe care nu le simţiţi, nimeni nu îşi doreşte să fiţi perfecţi.

Obligaţiile de familie le ocupă tot timpul balanţelor, care îşi vor neglija însă prietenii. Spuneţi-le rudelor cât de important e pentru voi timpul pe care-l petreceţi în preajma acestora şi vă vor înţelege.

Scorpionii devin mai maturi în ce priveşte cumpărăturile şi se uită acum cu alţi ochi la un outfit pe care l-au cumpărat la preţ exagerat acum câteva zile. Returnaţi-l cât mai puteţi.

Oportunităţi de carieră şi oameni noi apar în viaţa săgetătorilor. Treceţi peste discuţiile de început referitoare la vreme şi întrebaţi-i direct despre visele lor şi ce îşi doresc de la viaţă.


Capricornilor
, astăzi vă testaţi calmul. Cei care adoră să fluture din mâini panicaţi, dar nu fac decât să genereze stres şi atenţie negativă. Învăţaţi mai bine cum să nu faceţi asta. Sunteți zen!


La o privire rapidă pe calendarul social vărsătorii realizează că nu prea se distrează. Poate ar fi momentul să organizaţi o petrecere la care să vă adunaţi toţi prietenii.

Peştilor aveti ocazia să învăţaţi multe lecţii importante dar pentru asta va trebui să suportaţi asprimea profesorilor sau şefilor. Dar nu vă feriţi, e în beneficiul vostru.

N-ai fi crezut așa ceva! Ce spune semnătura ta despre personalitatea ta?... GENIUL Paul Erdős avea o SINGURĂ AVERE: un geamantan cu haine. După ce vei citi povestea asta, vei începe să arunci lucr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x