Antena Căutare

HOROSCOP: Astăzi Scorpionii sunt exemple de urmat!

Berbecii nu se încurcă atunci când vine vorba de distracţie! Astăzi vor fi puşi pe glume.şi mai puţin pe muncit.

Berbecii nu se încurcă atunci când vine vorba de distracţie! Astăzi vor fi puşi pe glume.şi mai puţin pe muncit.

Taurii ar putea întâlni un prieten pe care nu l-au mai văzut de foarte mult timp.şi această întâlnire îi va ajuta să uite de toate grijile pe care le au. Cel puţin pentru câteva ore.

Gemenii au nevoie să înţeleagă că nu poţi să prevezi totul în viaţă. Ar fi bine să se relaxeze şi să aibă mai multă încredere în cei din jur.

Racii se distrează de minune în compania colegilor de serviciu. Iar spre seară, vor petrece o seară romantică alături de persoana iubită.

Cu un tonus de invidiat şi optimişti din cale afară, Leii vor reuşi tot ce îşi vor propune. Era şi timpul.

Emoţii astăzi pentru nativii Fecioară! Simt nevoia să se întâlnească cu cei dragi, aşa că nu trebuie să mai piardă vremea şi să organizeze o masă în familie!

Balanţele se simt pregatite să facă marele pas! Pentru prima dată în viaţă simt cu adevărat că vor să-şi petreacă tot restul vieţii alături de persoana iubită!

Astăzi Scorpionii sunt exemple de urmat! Ignoră discuţiile în contradictoriu şi dau dovadă de multă diplomaţie!

Este o zi plină de provocări pentru Săgetători! Au ocazia să-şi demonstreze toate calităţile. Iar spre seară vor petrece momente de neuitat alături de persoana iubită!

Veşti bune pentru capricorni! Astăzi este posibil să primească o primă la locul de muncă. aşa că îşi vor permite să facă o escapadă la mare sau la munte.

De o vacanţă ar avea nevoie şi vărsătorii,însă sunt implicaţi într-un proiect important şi nu pot pleca. Aşadar ziua de astăzi va fi una lungă pentru ei.

Este momentul promovărilor pentru nativii peşti! Vor fi atât de bucuroşi, încât în această seară vor petrece până dimineaţa.

De ce nu trebuie să mergi niciodată cu rezervorul mașinii aproape gol. Explozia va fi mai puternică... Ea este sosia Rihannei: "În clipa în care intru într-o încăpere, toţi ochii sunt aţintiţi asupra mea!” Seamănă ca d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x