Antena Căutare

Vor întoarce banii cu lopata! Aceste două zodii vor câștiga la LOTO!

Supriză de zile mari pentru două dintre zodii, care vor avea parte de bani cu nemiluita. Ce înseamnă acest lucru?

Supriză de zile mari pentru două dintre zodii, care vor avea parte de bani cu nemiluita. Ce înseamnă acest lucru?

Astrele par să se alinieze pentru a le oferi celor născuți sub semnul Berbecului și al Balanței un câștig însemnat! Așadar, nu este exclus ca Berbecul și Balanța să câștige la Loto în 2019, scrie actualitatea.biz.

Pe plan financiar, cele două zodii vor păsi cu dreptul în anul care urmează.

Berbecii dau dovadă de seriozitate maximă astăzi la locul de muncă, ceea ce le va asigura succesul în proiectele demarate.

****

Taurii sunt foarte cheltuitori, iar asta NU e deloc bine. Ar trebui să fie mai chibzuiţi şi asta pentru că nu se anunţă o perioadă prea bună în plan financiar.

****

Gemenii se bucură de sprijinul partenerilor de afaceri, iar asta îi face sa fie mai puţin stresaţi şi mai încrezători în reuşită.

****

Relaţia Racilor cu partenerul de viaţă este bună, iar asta îi ajută să-şi menţină echilibrul interior. Ocaziile de a se distra astăzi NU se vor lăsa aşteptate.

****

Leii sunt foarte optimişti şi zâmbitori, încât reuşesc să înfrumuseţeză ziua celor care îi întâlnesc.

****

Fecioarele ar trebui să lase deoparte activităţile suprasolicitante şi să se odihnescă. Au muncit destul în ultim vreme, aşa că e timpul pentru relaxare.

****

Balanţele sunt zâmbitoare şi pozitive chiar dacă NU merg toate ca pe roate astăzi la serviciu. Acasa au parte de momente de linişte şi afecţiune din partea celor dragi.

****

Scorpionii rezolvă toate problemele familiei în timpul zilei, astfel că pe seară îşi vor petrece timpul alături de cei dragi.

****

Săgetătorii sunt cu capul în nori, visători, dar chiar şi aşa reuşesc să termine cu succes îndatoririle profesionale.

****

Capricornii una zic şi alta fac, ceea ce îi va enerva pe cei din jur. Însă aşa cum îi ştim siguri de farmecul personal, vor ieşi basma curată din orice situaţie.

****

Vărsătorii vor avea parte de o schimbare la serviciu, la început NU sunt foarte încântaţi, însă pe parcurs îşi vor da seama că a fost doar în avantajul lor.

****

Iar Peştii pun pe primul loc problemele profesionale ceea ce NU ii convine partenerului de viaţă. Mai multă atenţie NU ar strica.

Horoscop 11 iunie. Zodia care câștigă tot azi! Bani și succes la examene... Magia Zilei, cu numerologul Mihai Voropchievici. Nativii datei de 12 sunt „artiștii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x