Antena Căutare

Horoscopul care îți dezvăluie totul despre COMPATIBILITATE! Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun cu cine te potrivești

Astrologii afirmă cu tărie ca totul este scris în stele și apelează des la noțiunea de „destin”. Împreună vom vedea cu ce potriviri surprinde zodiacul, așa că spune-mi ce zodie ești ca să îți găsești partenerul.

Astrologii afirmă cu tărie ca totul este scris în stele și apelează des la noțiunea de „destin”. Împreună vom vedea cu ce potriviri surprinde zodiacul, așa că spune-mi ce zodie ești ca să îți găsești partenerul.

Zodiile de aer:

* Gemenii
* Balanțele
* Vărsătorii

Aceste zodii au nevoie de libertate, spontaneitate și o mare stimulare a părții intelectuale. O legătură formată între două zodii de aer reprezintă o puternică aliniere a astrelor. În acest cuplu vom găsi întotdeauna entuziasm și comunicarea va fi realizată cu mare ușurință. Bineînțeles, zodiile de aer se vor înțelege foarte bine și cu un nativ din zodia Berbec sau Leu, acestea din urmă fiind zodii de foc.

Zodiile de foc:

* Berbec
* Leu
* Săgetător

Focul este simbolul pasiunii și fiecare persoană care a avut alături un Berbec, un Leu sau un Săgetător a înțeles că iubirea, într-adevăr, îți încălzește inima. O pereche formată din două elemente ale focului traduc pasiunea întruchipată. Aduse împreună, două zodii de foc, pot face să pară iubirea adusă din focurile iadului, or îmbibată cu euforia raiului. Nativii care se află sub un semn zodiacal de foc își pot satisface dorințele amoroase și alături de nativii de aer. Aerul stinge focul, însă inteligența zodiilor de aer îi va atrage pe acești pasionați.

Citește mai departe pentru zodiile de apă și pământ!

Vezi și: Horoscop: Care sunt cei mai buni barbati la pat in functie de zodie

Cadre DEOSEBITE! Panoramă a vârfului Mont Blanc, în cea mai mare fotografie din lume: 365 de GIGApixeli... Fotografia devenită VIRAL pe internet! Ce ascunde cea mai tristă imagine surprinsă, vreodată, la o nuntă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x