Antena Căutare

Horoscopul carierei: Ce profesii ți se potrivesc în funcție de zodie

Trăsăturile imprimate de zodia ta îţi oferă anumite calităţi şi caracteristici care te ajută să excelezi într-un anumit domeniu profesional. Iată ce zic astrele!

Trăsăturile imprimate de zodia ta îţi oferă anumite calităţi şi caracteristici care te ajută să excelezi într-un anumit domeniu profesional. Vrei să știi înspre ce parte trebuie să te îndrepți atunci când vine vorba de meserii? Iată ce zic astrele!



Leu: Nimeni nu conduce mai bine ca un Leu și de aceea nativii acestei zodii se vor îndrepta cu prioritate spre domenii care le permit sǎ fie în frunte, sǎ conducǎ, sǎ strǎluceascǎ. Pot fi generali și regi, dar pot fi și oameni de televiziune, artisti, decoratori, designeri, bijutieri.

Berbec: Nu pot munci și nu pot fi performanți dacǎ nu au o mizǎ mare. Pot fi excelenți directori, ofițeri, chirurgi, stomatologi, ingineri, mecanici, polițiști, pompieri, cascadori, sportivi. De asemenea, orice meserie liberalǎ li se potrivește

Taur: Taurii preferǎ profesiile care oferǎ un teren sigur, o posibilitate de dezvoltare, cu un viitor previzibil: bancheri, constructori, agenți de bursǎ, gastronomi, bucǎtari, grǎdinari, bijutieri, muzeologi, bibliotecari, arheologi, decoratori , creatori de modǎ, degustǎtori, etc.

Rac: Pot fi atrași de istorie. Li se potrivesc și profesiile care le dau ocazia sǎ-și ajute semenii, dar și cele care necesitǎ o memorie foarte bunǎ (Racii exceleazǎ la capitolul memorie). Pot fi si: oncologi, decoratori, notari, agenti imobiliari, implicati in afaceri cu lichide, navigatori, etc.


Gemeni: Datorită vastei culturi pe care o dețin, prin numeroasele lecturi și interese, gemenii pot deveni buni tipografi, editori, redactori, profesori, traducători. Simt permanent nevoia de a comunica, așa că se potrivesc de minune în : radio, televiziune, jurnalism, comerț.


Fecioară: Cele mai potrivite profesii sunt cele ce necesită gândire clară, spirit analitic şi de observaţie, ordine, disciplină, organizare, atenţie îndreptată către detalii. Pot fi excelenţi pedagogi, medici, chimişti, ingineri. Dar se descurcă de minune şi ca ceasornicari, jurişti, critici, opticieni, funcţionari, croitori, asistenţi medicali, educatori.


Balantă: Se pricep foarte bine la relații publice și vânzǎri, datoritǎ farmecului personal deosebit. Şi pentru cǎ este îndrǎgostitǎ de artǎ, poate face o frumoasǎ carierǎ în artǎ (cantaret, actor, make-up artist, hair stylist,etc), modǎ, design interior. Semn justițiar prin definiție, Balanța poate alege profesia de avocat/judecǎtor, profesie pe care ar putea-o face foarte bine, dacǎ învațǎ sǎ fie mai fermǎ în decizii.


Scorpion: Li se potrivesc toate profesiile care cer profunzime și spirit pǎtrunzǎtor. Au un fin simț de psiholog și o mare capacitate de a scoate la ivealǎ ascunzișurile lucrurilor. De aceea, pot fi excelenți detectivi, psihologi, cercetǎtori, oameni de științǎ. Pot fi și doctori de top (cu precǎdere chirurgi), biochimiști sau consilieri. Scorpionii se pot implica cu succes în medicinǎ alternativǎ, științe oculte și esoterice, nutriție.


Săgetător: Profesiile care i se potrivesc unui Sagetator sunt cele care cer optimism, élan si idealism. Profesii care impun schimbarea mediului, calatorii si risc, inventivitate si hotarare.Pot fi excelenti juristi, profesori (mai ales universitari), traineri, actori, judecatori, preoti, politicieni, publicisti, filozofi, traducatori.


Capricorn: Banii şi succesul în carieră sau afaceri reprezintă scopul său în viaţă. Profesiile în domeniul administrativ sunt cele mai potrivite pentru capricorn.


Vărsător: Acești nativi se pot descurca de minune în profesii ca:inginer, informatician electrician, specialist în computere, radio, televiziune sau electronicǎ, jurnalist, caricaturist , artist, regizor de film (mai ales S.F), astrolog, neurolog, psihiatru, sociolog.


Pești: Se simt în largul lor ca farmaciști, chimiști, medici, psihiatri, psihologi, mistici, cǎlugǎri, preoți, filozofi, artiști, muzicieni, pictori, scriitori, marinari, pescari, hotelieri, actori, artiști de circ și varietǎți, producator de evenimente/televiziune.

Mai multe detalii despre zodii găsiți aici!

MIRACOL! O fetiță s-a născut fără sânge în organism, dar s-a dezvoltat normal: Iată cum a fost salvată!... A infectat cu SIDA 324 bărbați!Acum se răzbună pe toți cei care îi ies în cale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x