Antena Căutare

Horoscopul chinezesc nu minte niciodată! Preziviunile lunii septembrie nu sunt tocmai bune și zodiile trebuie să se pregătească!

Luna septembrie a pregătit numeroase surprize pentru toate zodiile. Horoscopul chinezesc îți dezvăluie ce te așteaptă în perioada următoare.

Luna septembrie a pregătit numeroase surprize pentru toate zodiile. Horoscopul chinezesc îți dezvăluie ce te așteaptă în perioada următoare.

Prima parte a lunii septembrie aduce celor din zodia șobolan multă energie pentru a începe tot felul de acțiuni, pe care cu greu reușesc să le termine. La capitolul bani nu stau tocmai bine și riscă să aibă parte de pierduri.

Bivolii au o lună proastă și este indicat să nu se mute cu casa sau cu serviciul. Nu este o lună de forță pentru ei.

Cei din zona tigrului au parte de multe conflicte pe toate planurile.

Cei din zona iepure o duc ceva mai bine, mai ales în planul prosperității.

Cine ar fi crezut? O scrisoare trimisă în urmă cu 53 de ani a ajuns la destinaţie. Ce conţinea plicul

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli ce te așteaptă în perioada următoare, în funcție de zodia pe care o ai în horoscopul chinezesc.

„Pământul s-a cufundat în întuneric și anmalele au dispărut”. Cum a fost posibil așa ceva!... O femeie însărcinată a lăsat un roi de albine să se aşeze pe burta ei. Motivul i-a şocat pe internauţi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x