Antena Căutare

Leii vor avea o zi excelenta, iar Sagetatorii nu-si vad capul de treburi! Vezi HOROSCOPUL zilei de 12 octombrie!

Oaspetii nu ii vor ocoli astazi pe sagetatori. Se anunta o zi incarcata, dar cu evenimente frumoase. Iata care sunt previziunile astrologice ale zilei de 12 octombrie!

Berbecii sunt foarte comozi si acest fapt le poate crea unele probleme in relatia cu familia. Mai multa atentie acordata acesteia e absolut necesara.

Taurii vor avea o zi buna, vor reusi sa puna in practica proiecte importante, iar asta si datorita sprijinului familiei.

Gemenii acorda toata atentia apropiatilor si problemelor casnice. Pe seara se intrevede vizita unor rude dragi lor.

Calmul le va fi aliat de nadejde nativilor raci, datorita acestuia vor aplana situatiile tensionate de acasa.

Leilor le merge bine in plan emotional, vor primi vesti bune legate de familie si asta ii va face sa fie toata ziua cu zambetul la purtator.

Fecioarele vor avea o zi excelenta pe toate planurile. Iar acest fapt se va reflecta in starea lor de spirit.

Balantelor le place distractia, nu gluma, asa ca astazi vor lasa treburile profesionale deoparte si se vor destinde alaturi de cei dragi.

Scorpionii sunt foarte activi. Se vor implica in terminarea unui proiect de familie si vor avea mari satisfactii.

Sagetatorii vor avea casa plina de oaspeti astazi. Nu prea se vor odihni, asa ca este posibil sa devina usor irascibili.

Capricornii sunt mult prea implicati in proiectele de serviciu. E sambata, asa ca ar fi cazul sa se mai detaseze de acest plan si mai petreaca timp si cu familia.

Varsatorii stau de minune la capitolul inspiratie si vor veni cu idei interesante in proiectele de echipa. Se anunta o zi cu reusite.

Pestii nu vor avea mari realizari astazi. Vor prefera sa se relaxeze si sa-si dedice intreaga zi odihnei.

Puteti urmari editia integrala a Observatorului pe antenaplay.ro!

Horoscopul de week-end, cu Camelia Patrascanu: "Duminica e o zi a distractiei"... CD-urile vechi ar putea fi folosite la epurarea apelor menajere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x