Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Sagetatorii vor fi bombardati cu vesti bune

Berbecii vor avea nevoie de mult calm la serviciu. Lucrurile vor tinde sa iasa de pe fagasul normal. Taurii, in schimb, vor avea o zi cu multe vesti bune in plan profesional. Acest fapt le va da o stare de bunadispozitie.

Gemenii au fler in afaceri si asta le va fi de mare ajutor in a lua cele mai bune hotarari la acest capitol.

Racii ar face bine sa dea dovada de discretie in relatiile sociale si sa nu divulge anumite lucruri cui nu trebuie.

Leii se simt in stare sa realizeze orice astazi. Problemele dificile aparute in familie nu ii vor speria, ci dimpotriva.

Fecioarele se vor bucura de o zi linistita, fara evenimente care sa le dea batai de cap. Pe seara, se intrevad vesti bune.

Balantele ar trebui sa puna punctul pe "i" cand situatia o cere si sa nu mai menajeze persoane care nu au bune intentii in ceea ce ii priveste.

Consecventa ii caracterizeaza pe scorpioni. Sunt constanti in alegerile pe care le fac si chiar daca nu vor primi ceea ce vor pe moment, victoria tot va fi a lor.

Sagetatorii se vor bucura de o zi linistita, planurile lor va iesi excat cum le au gandit. Nici vestile bune familiale nu ii vor ocoli.

Capricornii vor fi caracterizati de o stare de agitatie accentuata. Cu greu se vor aduna si nu si vor duce la bun sfarsit activitatile planificate.

Varsatorii vor avea parte de surprize placute in plan emotional si asta ii va face sa fie toata ziua intr o disopizitie excelenta.

Pestii au astrele de partea lor in ceea ce priveste familia. Se vor bucura de armonie si liniste din plin la acest capitol.

Cele mai frumoase pisici vor putea fi vazute, in acest week-end, la Sala Palatului din Bucuresti... Grupul "Dinamic", de la Palatul Copiilor, dans de Halloween...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x