Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 5 aprilie!

Nu va fi usor sa interactionam cu nativii lei. Irascibilitatea ii va caracteriza. In schimb, sa tot avem prin preajma capricorni, sunt plini de umor. Iata previziunile zilei de 5 aprilie!

Nativii berbeci sunt dinamici, plini de energie si vor obtine rezultate excelente in cele intreprinse.

Taurii vor fi caracterizati de calm si vor sti cum sa detensioneze situatiile aprinse din mediul profesional. Vor fi responsabili cu voia buna.

Gemenii ar trebui sa se menajeze mai mult si sa acorde atentia cuvenita sanatatii lor. O vacanta le-ar prinde de minune.

Racii nu se vor da batuti in demersurile profesionale, chiar daca se vor ivi destule obstacole in calea lor. Vor avea succes in cele din urma.

Leii spun vrute si nevrute la nervi. Asa vor face si astazi si vor reusi sa produca valva in jurul lor.

Fecioarele, in schimb, isi vor tine nemultumirile pentru ele, vor trece cu vedera multe nereguli si asta pentru a se bucura de o zi linistita.

Balantele numai de liniste nu vor avea parte astazi. Programul incarcat le va face sa fie agitate si sa creeze haos in jurul lor.

Scorpionii vor afla informatii pretioase referitoare la un proiect in desfasurare. Asta le va da incredere ca vor reusi in ceea ce si-au propus.

E vineri, asa ca ar trebui sa fim ingaduitori cu sagetatorii. Vor fi cu capul in nori si cu greu se vor putea concentra asupra treburilor serioase.

Capricornii vor fi responsabili cu buna dispozitie. Umorul lor va reusi sa aduca zambetul pe chipurile celor din jur.

Varsatorii sunt neconventionali si ii vor surprinde pe cei din jur cu ideile lor atipice. Pe seara, ii asteapta vesti bune legate de familie.

Disciplina ii va caracteriza pe pesti. Nu se vor abate de la cerintele profesionale ala celor din jur si vor incerca sa multumeasca pe toata lumea.

MADE IN CHINA | O studenta inca vie si-a organizat propria inmormantare, doar ca sa vada cum o sa fie!... Personajele dintr-o pictura celebra au iesit la plimbare intr-un mall din Olanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x