Antena Căutare

HOROSCOPUL ZILEI: Nativii Rac sunt tare îndrăgostiţi

Berbecii au agenda încărcată. Problemele de la serviciu s-au strâns şi astăzi trebuiesc rezolvate neaparat.

Berbecii au agenda încărcată. Problemele de la serviciu s-au strâns şi astăzi trebuiesc rezolvate neaparat.

În schimb, Taurii au motive de bucurie. Vor avea o zi excelentă la munca şi s-ar putea chiar să plece mai devreme acasă.

Gemenii se vor întâlni din întâmplare cu o cunoştinţă pe care nu au mai văzut-o de mult timp. Este posibil să ia masa de prânz împreuna.

Nativii Rac sunt tare îndrăgostiţi! Îşi vor răsfăţa partenerul de viaţa cu mici atenţii şi nu este exclus să iasă la o cină romantică în seara aceasta.

Leii vor să se bucure de ultimele zile de vară aşa că nu vor sta prea mult pe gânduri şi vor da o fugă până la mare sau la munte.

Nativii Fecioară vor avea parte de o surpriză mai puţin plăcută. O persoană le va spune franc ce a deranjat-o. Este indicat să rămână calmi şi să fie politicoşi.

Balanţele îşi vor îndreapta atenţia asupra carierei. Vor începe un nou proiect în curând, iar astăzi îşi vor pregăti terenul.

Scorpionii sunt epuizaţi. Au nevoie urgentă de o vacanţă. Însă, trebuie să aibă răbdare pentru că weekend-ul este la o zi distanţă.

Săgetătorii au noroc pe plan financiar. Cineva le va înapoia o sumă importantă de bani pe care aceştia i-au împrumutat-o în trecut.

Orice ar face Capricornii, nu se vor putea concentra deloc azi. Gândul le este mai degrabă la distracţie, decât la muncă.

Vărsătorii sunt tare bucuroşi! O veste neaşteptată îi va bine-dispune încă de la primele ore ale dimineţii.

Peştii vor avea şi ei o zi bună. Totul le va merge ca pe roate şi vor reuşi să facă tot ce îşi propun azi.

Creatură bizară, surprinsă într-o zonă secetoasă din Portugalia. ''Este un extraterestru''... FENOMEN ASTRONOMIC RAR: Cum suntem afectați după luna plină și eclipsă de lună de joi. Voi resimțiți efectele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x