Antena Căutare

Horoscopul zilei: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 27 august!

Berbecii se vor mandri cu realizari in plan profesional. Au sansa de a fi promovati. Taurii vor avea o zi bogata in evenimente placute pe plan emotional. Nici in plan financiar nu stau rau, se va ivi ocazia de a face investitii profitabile.

Gemenii si practica merg mana in mana. Vor indeplini toate activitatile de serviciu in timp util.

Racii vor fi in mare forma, chiar daca vor avea o zi incarcata. Vor face fata cu brio tuturor activitatilor.

Leii dispun de multa energie si de mult simt al umorului, asa ca nu le va fi greu sa aduca zambetul pe buze celor din jur.

Pentru fecioare se intrevad castiguri substantiale, care le vor ajuta sa mai scape de problemele financiare.

Balantelor nu le place sa fie criticate, chiar daca ele fac asta cam des. Ar trebui sa fie mai ingaduitoare si receptive la opiniile celor din jur.

Scorpionii vor da dovada de egoism, isi vor asuma reusitele colective si acest fapt va declansa conflicte colegiale.

Sagetatorii vor renunta cu greu la ideile fixiste legate de anumite lucrari de serviciu. Acest fapt ii va tine in loc si pot pierde momente favorabile lor.

Capricornii vor fi de un calm desavarsit. Chiar daca lucrurile de la birou vor mai scapa de sub control, se vor stapani de minune si vor cauta solutii pentru a iesi din impas.

Varsatorii vor fi cam stresati din cauza unor probleme personale si isi vor varsa nemultumirile pe cine nu trebuie.

Pestii se vor mobiliza cu greu, multe dintre planurile propuse nu se vor materializa din cauza lipsei de eficienta si randament.

Lumea robotilor e pe cale sa ne cucereasca! Google pregateste masina fara sofer... O femeie din Serbia vede lumea cu susul in jos, din cauza unei afectiuni neurologice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x