Antena Căutare

Și-a făcut bagajele și dusă a fost! Unde a plecat Valentina Pelinel de urgență

Modelul internațional Valentina Pelinel va deveni la sfârșitul lunii mai mămică

Și-a făcut bagajele și dusă a fost! Unde a plecat Valentina Pelinel de urgență
valentina Pelinel | a1.ro

Modelul internațional Valentina Pelinel va deveni la sfârșitul lunii mai mămică. Deși are o sarcină avansată, frumoasa gravidă este extrem de activă și de fiecare dată își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei.

Frumoasa blondă a postat o imagine tocmai din New York. Relaxată și zâmbitoare, viitoarea mămică i-a cucerit pe internauți care au complimentat-o. "Frumusețea ta eclipsează acest oraș, radiezi de fericire, felicitări pentru micuțul care urmează să vina! Să îți dea Dumnezeu un bebe sănătos și frumos că și mămica lui!", "Ai grijă de ține și de bebe", i-au scris prietenii pe rețeaua de socializare.

Valentina Pelinel în New York

Deși nimeni nu a confirmat sau infirmat zvonul, se spune că tatăl bebelușului este Cristi Borcea. În ciudă faptului că fostul acționar al echipei Dinamo este căsătorit cu Alina Vidican și au împreună doi copii se pare că Valentina nu este prea afectată de scandalul în care este implicată.

Femeia radiază de fericire și de abia așteaptă să îți țină bebelușul în brațe.

Legătura dintre fiică și tată nu cunoaște limite! Înainte să moară, părintele i-a lăsat fetei o scrisoare ce te va emoți... Adevărul despre marile teorii ale conspirației...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x