Antena Căutare

Și-a numit fiica Lanesra, deși nu era nici rom, nici muzician. Soția lui a aflat abia după doi ani adevărata semnificație

Un microbist, fan Arsenal, și-a numit fetița ă 'Lanesra', scrierea inversă a numelui echipei din sufletul lui

Un microbist, fan Arsenal, și-a numit fetița ă 'Lanesra', scrierea inversă a numelui echipei din sufletul lui.


Soția lui nu a aflat decât la aniversarea de doi ani a micuței adevărata semnificație și a scris povestea unei reviste. Bărbatul a ținut morțis ca micuța să primească numele Lanesra, iar ea a fost de acord, deși nu știa adevăratul motivul. Se pare că pentru bărbat avea o semnificație deosebită. De atunci povestea a devenit virală, iar micuța Lanesra ar putea avea în curând și alte tize.

Alegerea unui nume pentru copilul tău este o misiune pe cât de dificilă, pe atât de importantă. De ce? Implică multă responsabilitate, căci va fi purtat o viață întreagă.

E drept că multe familii se decid greu asupra unui nume. Aleg un nume simbolic sau unul cu valoare personală pentru ei, cum ar fi cel al unui părinte sau bunic. Alți bebeluși sunt botezați după personalități istorice sau vreo celebritate.


Tatăl din Australia a avut altceva în minte pentru fiica sa. Voi ați mai auzit de numele Lanesra? Ei bine, așa o cheamă pe fiica sa. Soții Smith au decis numele fetiței împreună . Li s-a părut "unic și romantic". Ceea ce e adevărat, având în vedere că e un nume atât de rar. Abia după doi ani, mama fetiței avea să afle adevărul.

Numele tău se termină în "-ESCU"? Află ce spune asta despre tine... Experiment: a călătorit pe aceeași distanță atât cu trenul, cât și cu avionul. A pus pe o foaie cheltuielile și nu i-a v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x