Antena Căutare

Iarna nu-i ca vara, nici africanu` ca românul! „Câte degete are la o mână un om din Africa?” Răspunsurile te vor face să râzi în hohote!

Românii  se pricep la fotbal, politică, sunt poeți, dar anatomia nu e punctul lor forte. Cel puțin asta demonstrează răspunsurile la o întrebare simplă: Câte degete are la o mână un om din Africa?” .

Românii se pricep la fotbal, politică, sunt poeți, dar anatomia nu e punctul lor forte. Cel puțin asta demonstrează răspunsurile la o întrebare simplă: Câte degete are la o mână un om din Africa?” .

Evident că cinci, căci un om poate fi din Africa, America sau Asia, însă tot o ființă umană rămâne. Exceptând cazurile de polidactilie, cauza unei malformaţii din naştere, bineînțeles!

Însă dincolo de diagnostice complicate, românii și-au dat cu părerea în cazul unei întrebări pe care și un copil de clasa I ar rezolva-o imediat. „Șase, șapte”, crede o conațională de-ale noastre.

Restul continuă în aceeași notă de naivitate. Ce părere aveți?

N-a mai ținut cont de nimic și a trecut la acțiune! Flotări în costum de baie, în centrul orașului!... De ce pisica neagră aduce ghinion și cum de norocul poate fi atras de o banală potcoavă? Tu te-ai întrebat vreodată de u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x