Antena Căutare

Imagini cu un puternic impact emoțional! E ÎNFIORĂTOR ce se întâmplă cu trupul mumificat al unei fetițe (VIDEO)

Misterul înfiorător al fetiței mumificate care deschide ochii este departe de a fi dezlegat pentru toată lumea.

Misterul înfiorător al fetiței mumificate care deschide ochii este departe de a fi dezlegat pentru toată lumea. Părerile rămân împărțite, unele voci susțin că este un semn divin, iar altele sunt convinse că este doar o iluzie optică.

Rosalia Lombardo, o fetiţă de doi ani moartă în 1920, şi al cărei cadavru este păstrat într-o mănăstire din Sicilia a devenit celebră în toată lumea sub pseudonimul "Mumia care clipeşte". Copila s-a stins în urma unei pneumonii, iar tatăl său a fost cel care și-a dat acordul ca trupul său să fie conservat.

În ciuda numeroaselor speculații, sunt mulți cei care merg să vadă minunea, mai ales că trupul Rosaliei nu a suferit transformări. Imaginea ei este înfiorătoare, spun vizitatorii mănăstirii din Sicilia.

Specialiștii au explicat cum este posibil ca micuţa să fie văzută când cu ochii închişi, când cu cei deschişi.

Articolul continuă după reclamă

"Este o iluzie optică, produsă de lumina care intră prin geamul lateral şi care se schimbă pe parcursul zilei", a explicat el recent. ”Nu sunt complet închişi şi nici nu au fost vreodată”, a explicat antropologul Dario Piombino-Mascali.

VIDEO: Cum să păcăleşti automatul şi să iei mâncare gratis, într-o secundă! Filmuleţul face furori pe Internet... FOTO: Au stins lumina și au început! Ce făceau trei bărbați într-o sală de cinema...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x