Antena Căutare

Imagini dintr-o altă epocă! Ușa unui azil abandonat din 1987 a fost deschisă de un fotograf după 30 de ani: veselă intactă, camere încremenite în timp

„Unele oraşe sau localități mor. Oamenii le părăsesc, pe străzi e o linişte totală, iar izolarea le conferă un aspect macabru", scriu administratorii de la gadling.com.

„Unele oraşe sau localități mor. Oamenii le părăsesc, pe străzi e o linişte totală, iar izolarea le conferă un aspect macabru", scriu administratorii de la gadling.com.

Site-ul american de turism a publicat o galerie foto cu un azil abandonat încă din anul 1987 situat în Pennsylvania și închis după ce autoritățile au sesizat că pacienții, bolnavi mintal, sunt neglijați și au parte de condiții necorespunzătoare, de multe ori, inumane.

Ușile închise au fost deschise de un fotojurnalist după 30 de ani care a realizat o galerie foto inedită: de la bazinele de înot secate la camerele de recuperare în care totul e încremenit în timp, totul pare desprins dintr-o producție cinematografică de tip thriller sau mai degrabă, horror.

Voi ce părere aveți?

Ciara a devenit mamă pentru a doua oară. Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă... Cum să transformi complet o pereche de pantofi vechi! Fii ca o Cenușăreasă: transformă saboții în conduri la modă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x