Antena Căutare

Infirmi si totusi dragalasi: proteze extraordinare pentru animale

Atunci cand un animal pierde din membre, castiga in maretie. Cateodata sub forma unor proteze dragalase...

Medow si-a pierdut membrele din spate in urma degeraturilor cand avea 1 an si a devenit prima bovina inzestrata cu doua picioare artificiale. Acestea pot fi ajustate pentru a tine pasul cu cresterea picioarelor din fata.

Cand un cocostarc din Saxonia, Germania, si-a pierdut picioarele zburand intr-un cablu telefonic, orasul i-a venit in ajutor si a adunat 1500$ pentru a-i crea o proteza. Piciorul insa si-a meritat toti banii...

Incet dar sigur nu inseamna a castiga cursa. Stiti insa ce inseamna? O broasca testoasa cu roti! Tzivka, din Israel, a fost dotata cu un set de roti dupa ce picioarele i-au ramas paralizate in urma unui accident cu o masina de tuns iarba.

Fuji este unul din cei mai norocosi delfini. Ingineri de la Bridgestone Tire Company i-ai creat o coada artificiala, dupa ce Fuji si-o pierduse in urma unei infectii.

Acum 5 ani, un braconier din Alaska a impuscat fix in cap un vultur plesuv. Salvatorii au gasit pasarea, au tratat-o si au denumit-o "Frumusete". Sa vedem daca poti face diferenta dintre inainte si acum.

O pisica denumita Oscar a primit doua picioruse bionice dupa ce un tractor i le-a retezat. Veterinarii au facut gauri in membrele pisicii si i-au atasat implanturi speciale astfel incat parul ii va creste normal.

Un student american si-a platit taxa universitara doar cu bancnote de un dolar... Tunisia: Ferrari al fostului presedinte, furat cu buldozerul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x