Antena Căutare

Iulie: frumusețe, șarm, onestitate! Femeia, sub semnul nașterii: Ce spune despre ea luna în care a venit pe lume

Conform lunii in care te-ai nascut, poti descoperi care sunt trasaturile tale.

Iulie: frumusețe, șarm, onestitate! Femeia, sub semnul nașterii: Ce spune despre ea luna în care a venit pe lume
| secretele.com

Conform lunii in care te-ai nascut, poti descoperi care sunt trasaturile tale.

Ianuarie

Femeile născute în ianuarie sunt extrem de ambiţioase, dar serioase şi conservatoare. Ele sunt firi critice, dar care nu vor să îşi exprime sentimentele. Le permit să se apropie doar acelor persoane de acelaşi nivel intelectual cu al lor, care împărtăşesc acelaşi punct de vedere despre viaţă.

Februarie

Femeile născute în februarie sunt foarte romantice, şi trebuie tratate cu multă răbdare. Nu oricine le poate înţelege, din cauza felului lor schimbător de a fi. Aceste femei au un mod abstract de gândire. Trebuie să ştii că dacă le trădezi, nu le vei mai vedea vreodată.

Martie

Femeile născute în martie au carismă şi şarm. Sunt foarte loiale şi dedicate. Acestea se fac uşor iubite. De asemenea, sunt foarte drăguţe, până când le superi. Însă traiul cu o femeie născută în martie este o reală plăcere.

Aprilie

Femeile născute în aprilie sunt firi diplomate şi pot interacţiona cu uşurinţă cu orice tip de persoană. Uneori, ele ştiu să îşi plângă de milă. Cele mai multe sunt firi geloase, iar dacă te prind în fapt, e mai bine să dispari din calea lor. Faţă născută în aprilie te va face cel mai fericit bărbat de pe pământ. Îşi deschid sufletul în faţă celui care le câştigă încrederea, fără să le dezamăgească.

Mai

Femeile născute în mai, sunt foarte legate şi loiale principiilor pe care le au. Sunt, de asemenea, femei foarte atrăgătoare, şi combinat cu caracterul lor dificil, pot deveni periculoase pentru orice bărbat care se îndrăgosteşte de una dintre ele. Acesta e motivul pentru care îţi vei aminti de o astfel de femeie câte zile vei avea.

Citește mai departe!

Cum arată costumele tradiționale de nuntă în diferite țări ale lumii. GALERIA FOTO de care te vei îndrăgosti!... Viața îți oferă lecții de neuitat! Paul Smith, omul care face opere de artă folosindu-se de un singur deget!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x