Antena Căutare

Jocul mizerabil pe care îl fac unele site-uri ca să facă bani cu calculatorul tău!

Un nou mecanism de minat Bitcoin este ancorat în site-uri populare și ajunge să-ți exploateze procesorul la maxim când te uiți la un film online.

Un nou mecanism de minat Bitcoin este ancorat în site-uri populare și ajunge să-ți exploateze procesorul la maxim când te uiți la un film online.

Interesul în monezi criptografice a explodat în ultimii ani, iar creșterea spectaculoasă a prețului Bitcoin nu face decât să genereze și mai mulți speculanți. Mulți oameni apelează la gesturi disperate pentru a intra în posesia câtorva monezi și foarte mulți hackeri lucrează peste program pentru a mina diverse variante de cryptocurrency.

Descoperirea miraculoasă care va salva telefonul tău de probleme!

Un nou raport de la Symantec confirmă o creștere semnificativă a numărului de scripturi web care îți exploatează procesorului atunci când vizitezi site-uri aparent obișnuite. Fără să fii atent, temperatura sistemului crește, iar acesta începe să devină mai gălăgios, chiar dacă nu faci decât să te uiți la un film online sau încerci să descarci ceva de pe internet.

Samsung are un telefon care spulberă orice concurență! Cifrele care au băgat în ședință de urgență rivalii!

Aceste scripturi pentru minat o monedă criptografică intitulată Monero au devenit foarte populare în ultimii ani și sunt folosite de hackeri în defavoarea soluțiilor de malware tradiționale care nu erau la fel de eficiente în a genera bani.

Vezi cum ajunge calculatorul tău să facă bani pentru alții!

Tradiții și obiceiuri. Ce trebuie să faci înainte de Crăciun pentru a avea noroc în 2018. Să nu cumva să îți cumperi pan... Povestea unei mame, femeie de serviciu în școala fiicei sale: "Fetiței mele îi este rușine cu mine. Când șterg pode...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x