Antena Căutare

JoLee Barnes e confundată cu fiica sa, cu 22 de ani mai mică! Cine e mama și cine e fata

JoLee Barnes dezvăluie că este mai mult decât mândră de faptul că mulți cred că ea și fiica ei sunt, de fapt surori! Cele două sunt adesea confundate, datorită modului în care arată.

JoLee Barnes (stanga) si fiica sa Arianna (dreapta) stand pe cal Galerie
JoLee Barnes și fiica sa sunt adesea luate drept surori, fiindcă arată aproape la fel | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei femei pe nume JoLee Barnes și a fiicei sale, Arianna Chamberlain, din California (Statele Unite ale Americii).

Femeia susține că străinii sunt adesea „păcăliți” de aspectul lor fizic, motiv pentru care le consideră ca fiind, de fapt, surori! În ciuda celor 22 de ani diferență, americancele sunt ușor de confundat.

O femeie de 52 de ani este confundată cu fiica sa de 30 de ani

JoLee Barnes a povestit pentru presă inclusiv care a fost cea mai amuzantă situație prin care a trecut, alături de fiica sa.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

Cele două se aflau la un restaurant și mâncau atunci când niște bărbați de la o altă masă s-au oferit să le plătească nota de plată și le-au invitat în oraș la distracție, presupunând că cele două sunt surori sau măcar prietene.

Citește și: Natalie Wardell este des confundată cu cele trei fiice ale sale! Cine este mama din poza de mai jos?

De ficare data însă când adevărul este prezentat, oamenii rămân confuzi și se întreabă care este secretul ce o face pe femeia de 52 de ani să arate aproape la fel de bine ca fiica sa, în vârstă de 30 de ani. Și se pare că acest lucru durează de mai bine de 15 ani.

Arianna (stanga) si mama sa, JoLee (dreapta)

„Ador faptul că oamenii ne compară și cred că suntem surori, mai ales pentru faptul că știu practic cum voi arăta aatunci când voi avea vârstai ei. Adică voi arăta la fel de bine! Mama mea este o frumusețe înnăscută și nu a recurs la vreun truct pentru a-și menține tinerețea. Ba chiar am învățat-o recent un truc de îngrijire a pieleii ca să arate și mai bine”, a dezvăluit Arianna Chamberlain, potrivit celor de la mirror.co.uk.

JoLee Barnes a recunoscut că sunt flatante comentariile și complimentele celor din jur. Atunci când este întrebată ce secret folosește pentru a arăta atât de tânără și frumoasă, răspunsul său e invariabil: „fericire, liniște și îngrijire naturală”. În fiecare seară, aceasta își aplică pe ten ulei de măceșe.

Citește și: Cum arată Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir. Tânăra studiază în Olanda și este incredibil de frumoasă

Și fiindcă se confundă atât de ușor „în peisaj”, mama este adesea invitată să se distreze alături de gașca fiicei sale. Acest lucru o bucură din plin pe americanca de 52 de ani.

„Suntem cele mai bune prietene. Ea e mândră de mama ei și eu sunt mândră de fiica mea. Ne încurajăm și ne motivăm una pe alta în multe lucruri și situații”, a mai explicat JoLee Barnes.

Lisa Sheppard este o blondă superbă, dar nimeni n-o crede când dezvăluie ce meserie are... O mamă s-a ales cu o amendă colosală, pentru niște simpli biscuiți cumpărați. Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x