Antena Căutare

La Vila de la Snagov, Ceaușeștii aveau trei parcele cu porumb. Nimeni nu știa atunci la ce le foloseau!

Nicolae Ceaușescu rămâne în continuare unul dintre cele mai comentate și analizate figuri din politica românească.

La Vila de la Snagov, Ceaușeștii aveau trei parcele cu porumb. Nimeni nu știa atunci la ce le foloseau!
| revistafelicia.ro

Nicolae Ceaușescu rămâne în continuare unul dintre cele mai comentate și analizate figuri din politica românească. La mai bine de 26 de ani de la căderea comunistului, există secrete și mistere încă neaflate din "epoca de aur".

Timp de 30 de ani administrator al palatelor lui Ceausescu, Suzana Andreias a fost unul dintre cei mai apropiati observatori ai vietii de la curtea cuplului dictatorial. Potrivit revistafelicia.ro, ea dezvaluie tabieturile “tovarasului“, mofturile “tovarasei“, felurile de mancare si toaletele preferate ale celor doi, precum si intrigile de la Snagov ori din Primaverii.

Nicolae și Elena Ceaușescu

Iată ce spune ea despre Gospodăria de la Snagov a Ceaușeștilor, in volumul "La curtea lui Ceausescu", confesiuni adunate de Maria Dobrescu.

„Despre gospodarie": Vila 10 era cea mai frumoasa din cate existau la Snagov. Initial fusese construita pentru doamna Maurer, dar ei nu i-a placut. Atunci au luat-o Ceausestii. Langa anexa mai erau doua sere. Una mare, unde puneam toate zarzavaturile, de aveam legume si iarna si vara, loboda, stevie, rosii, castraveti, chiar si un arbore de cafea. Pe parcurs, au mai aparut si trei bananieri.Toate plantele acelea le ingrijea sotul meu, Andreias. Era o suprafata foarte mare, cu vie. O livada de meri, peri, ciresi si pruni. Acolo aveam si o alee cu 14 stupi. Din miere opream cat ne trebuia pentru casa, restul o dadeam la Partid, la Gospodarie.

Ceaușescu, la grandioasele congresele care aveau loc periodic în perioada comunistă

Ce faceau la Gospodarie cu toate produsele astea? Le vindeau, iar banii pe care-i luau mergeau la intretinerea casei, a pamantului, a gradinii. Zarzavaturile pe care le dadeam la Gospodarie ajungeau la aprozare.

Mai multe detalii, AICI!

Natura a oferit imagini spectaculoase pe o plajă din America... Baba Vanga te învață cum să câștigi mai mulți bani! Ce nu ai voie să faci dacă vrei noroc în viață!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x