Antena Căutare

Locuitorii unui sat AU DISPĂRUT fără urmă! Unul dintre cele mai mari MISTERE ale LUMII nu a fost încă ELUCIDAT! Povestea este ÎNFIORĂTOARE!

Toți cei 1254 de locuitori ai unui sat au dispărut fără urmă, iar urmele ce au rămas la locul cu pricina sunt de-a dreptul terifiante.

Toți cei 1254 de locuitori ai unui sat au dispărut fără urmă, iar urmele ce au rămas la locul cu pricina sunt de-a dreptul terifiante.

Incidentul s-a produs într-o regiune din nordul Canadei, în urmă cu mai mult timp. Nici până astăzi nu s-a descoperit cauza. Venit să cumpere blănuri de la eschimoși, un bărbat a găsit satul gol, deși locuințele aveau hrană și focul încă mai ardea în unele locuri.

Câinii de pază totuși muriseră de foame, iar cimitirul din zonă a fost profanat, cadavrele dispărând cu desăvârșire. Deși a fost pornită o anchetă în acest sens, nici până astăzi nu s-a descoperit cauza dispariției acestei populații.

O, Doamne, cât de sexy este la 61 de ani! Femeia asta arată absolut SENZAŢIONAL! Secretul ei? Bărbaţii…TINERI!... „Ce se întâmplă cu Soarele”? NASA a descoperit ceva NEAȘTEPTAT. Pericolul ar putea să lovească ORICÂND!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x