Antena Căutare

Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată! A primit 30 de NU la X Factor

Se intitulează Silviu Achim și nu mai e un tinerel, chiar dacă are ochelari de soare și un cântecel. Pregătit special pentru X Factor


Se intitulează Silviu Achim și nu mai e un tinerel, chiar dacă are ochelari de soare și un cântecel. Pregătit special pentru X Factor.

Cu tricouaș "bleu-ciel", freza cu gel, dată intr-o parte, și multă ambiție, s-a avântat în competiție. Rima a fost involuntară.

Bittman îl pune sa-și dea jos ochelarii de soare: "Sunteti ucigaș in serie?" il intreabă juratul."Sunt un om obișnuit", răspunde concurentul. Cheloo nu mai are răbdare, sare peste etapa prezentării pentru ca vrea să-l auda.

Incearca Mariah Carey- I can't live. Un mic amendament vă rugăm, piesa se numeste "Without you".

Și începe: "No, I can't forget... ". Nu, nici noi n-o sa putem uita, e de-a dreptul catastrofal... NU mergeee, ne punem mainile la urechi. Și brusc, ne aducem aminte de o alta concurentă, din Bulgaria, care a facut furori cu: "to libu dibu..."

Nu renunță la visul său de a ajunge în finală. Mai incearcă și Glenn Medeiros- Nothing's gonna change my love for you. E prea greu de suportat, iar Cheloo nu mai rezistă. E grav de tot!

A bătut orice record! Și asta pentru că s-au auzit vreo 30 de NUUU. Si a fost scos pe sus din sală!

De la preţuri, la o voce de nepreţuit: Jahmene Douglas, dovada că oricine poate avea factorul X... Nu sunt litere în alfabet câte calități au ei. Ce îi recomandă pe finaliștii X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x