Antena Căutare

Mâncat de URS! I-au găsit hainele în stomacul animalului! Atenție, VIDEO ȘOCANT!

Aflat în drumeție cu prietenii, un bărbat a făcut o fotografie unui urs, fără să știe ce avea să se întâmple în scurt timp.

Aflat în drumeție cu prietenii, un bărbat a făcut o fotografie unui urs, fără să știe ce avea să se întâmple în scurt timp.

Cei patru se plimbau printr-o rezervație din Statele Unite atunci când le-a ieșit în cale un urs de 136 de kilograme. Unul dintre bărbați a decis să facă o poză animalului, neștiind că urmează să se întâmple ceva cu adevărat îngrozitor. În doar câteva clipe, ursul l-a atacat pe fotograf.

Ceea ce este cu adevărat îngrozitor este faptul că animalul a mâncat bucăți mari din corpul victimei. Abia după ce a fost împușcat, oamenii legii au reușit să facă o necropsie și să constate modul crud în care omul a fost omorât.

Transformare fabuloasă: Era foarte grasă şi toată lumea râdea de ea! Acum, bărbaţii au făcut coadă în jurul ei... Clipul care ȘOCHEAZĂ pe oricine: Au sărbătorit cu un cap de bebeluș, pe care l-au tăiat felii. Reacțiile lor sunt oripil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x