Antena Căutare

Matematica poate fi distractiva cu ajutorul unei inventii ingenioase

Mai multi copii de la o gradinita din Timisoara au inceput sa invete matematica folosind niste cuburi inteligente inventate de patru studenti ingeniosi.

Cuburile care ii invata sa faca diferite calcule i-au vrajit deja pe copii. Ei pot invata tabla inmultirii folosind doua cuburi, pe unul fiind trecuta operatie, iar pe celalat rezultatul. In momentul in care cele doua cuburi se apropie, emit o lumina rosie daca asocierea facuta de copii este gresita.

Cuburile au fost inventate de patru studenti care au lucrat la acest proiect un an si jumatate. Acum, pot construi un cub in doar trei sau patru zile si vor sa transforme inventia intr-o afacere. Pretul final al unui set de sase cuburi este de 200 de dolari.

Jucariile inteligente pot fi controlate cu ajutorul unui computer sau al unui smartphone. Astfel, profesorii pot seta exercitiile pe care cei mici le vor avea de facut.

Rezultate surprinzatoare: Raiul este mai fierbinte decat Iadul!... In barurile din SUA exista toalete care ii atentioneaza verbal pe soferi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x