Antena Căutare

Mihai Eminescu dă Bac-ul! Profesorii au crezut că este o glumă!

Mihai Eminescu dă bacul! Da, ați auzit bine. Chiar și profesorii care l-au examinat luni, la proba orală de limba şi literatura română, au crezut că e vorba de o glumă *** când elevul din faţa lor s-a prezentat ca fiind Mihai Eminescu. Sigur, nu este vorba despre marele poet sau de fantoma lui, ci de un băiat din comuna Năneşti, Vrancea, care speră să ia Bac-ul şi să devină mecanic. Tânărul a primit prenumele Eminescu pentru că naşii săi apreciau foarte mult opera marelui poet, însă aceasta este singura legătură dintre tânăr și autorul Luceafărului.

Mihai Eminescu dă bacul! Da, ați auzit bine. Chiar și profesorii care l-au examinat luni, la proba orală de limba şi literatura română, au crezut că e vorba de o glumă când elevul din faţa lor s-a prezentat ca fiind Mihai Eminescu.

Sigur, nu este vorba despre marele poet sau de fantoma lui, ci de un băiat din comuna Năneşti, Vrancea, care speră să ia Bac-ul şi să devină mecanic. Tânărul a primit prenumele Eminescu pentru că naşii săi apreciau foarte mult opera marelui poet, însă aceasta este singura legătură dintre tânăr și autorul Luceafărului.

ȘOC în lumea bărbaților! E o nouă MODĂ! Ce au ajuns să facă pentru a arăta cât mai bine?... Coincidențe sau minuni Dumnezeiești? Chipul lui Iisus apare unde te aștepți mai puțin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x