Antena Căutare

Minunea s-a întâmplat chiar în timpul unei nunți! Mireasa i-a lăsat pe toți fără cuvinte, cu un simplu gest!

O tânără mireasă a reușit să își lase toți invitații fără cuvinte atunci când a fost protagonista unei adevărate minuni, chiar în timpul nunții. O cheamă Jaquie Goncher și are 25 de ani. După ce și-a găsit jumătatea, a decis că este cazul să facă o nuntă de poveste.

O tânără mireasă a reușit să își lase toți invitații fără cuvinte atunci când a fost protagonista unei adevărate minuni, chiar în timpul nunții. O cheamă Jaquie Goncher și are 25 de ani. După ce și-a găsit jumătatea, a decis că este cazul să facă o nuntă de poveste.

Încă de pe la vârsta de 17 ani, acecasta a fost paralizată de la gât în jos, iar scaunul cu rotile a fost omniprezent.

Un simplu accident petrecut la piscină i-a afectat coloana și a paralizat-o. Medicii i-au spus atunci că tânăra nu va merge niciodată.

Și totuși, tânăra și-a găsit jumătatea și chiar au organizat o superbă nuntă. Toți invitații credeau că Jaquie va fi o mireasă în scaunul cu rotile.

Și totuși, mireasa s-a ridicat și a mers la altar, acolo unde iubitul său o aștepta, cuprins fiind de emoții și lacrimi.

Și mai mult decât atât, a și dansat (pentru prima oară) cu partenerul său. Mireasa a trecut printr-un efort fizic la care nimeni nu s-ar fi așteptat, căci nu mai rezistase niciodată atât de mult în picioare.

Și ca totul să pară un miracol și mai mare, femeia a rezistat mai bine de cinci ore în picioare, având grijă de invitații săi.

Uneori, minunile chiar se întâmplă!

Creatură misterioasă, filmată de niște fermieri! Fiara din povești chiar există! (VIDEO)... Află ce îţi rezervă viitorul! Liniile pe care le ai în palmă spun totul despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x