Antena Căutare

Mohammadpourkarkaragh - cel mai lung nume de familie din istoria Jocurilor Olimpice!

Saeid MohammadpourKarkaragh este numele unui halterofil care participa anul acesta la Olimpiada de la Londra. Editorii cartii Recordurilor sunt de parere ca sportivul poate castiga titlul de "cel mai lung nume de familie din istoria jocurilor Olimpice".

Numele de familie al sportivului este format din 21 de litere, mai lung cu 20 decat sportivul cu cel mai scurt nume de la Olimpiada de anul acesta - Lamusi A, un jodoka din China. Insa halterofilul, desi are sansa sa castige acest titlu din 10.000 de participanti la Jocurile Olimpice de la Londra, nu il poate intrece pe sportivul care a batut recordul mondial la... cel mai lung nume din lume.

Este vorba despre...Max Emanuel Maria Alexander Vicot Bruno de la Santisima Trinidad y Todos los Santos von Hohenlohe Langenburg, un schior care a participat, in 1956, la olimpiada de iarna.

Foto: superpunch2.tumblr.com

De la "Enola Gay", la "Elena Gay" - Cum a ajuns bombardierul de la Hiroshima autobuz in anii '80... Recorduri "frikis": cea mai grea carte din lume descrie 68 de asasinate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x