Antena Căutare

Momentul dramatic în care o cânăreață își seceră fața pe scenă. Făcea o acrobație la trapez când a pățit necazul

Cântăreața se afla la câțiva metri deasupra publicului atunci când s-a lovit la cap. Acesta este cunoscută pentru cascadoriile periculoase și performanțele acrobatice, însă totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă.

colaj foto Helene Fischer acrobatii Galerie
Cântăreața se afla la câțiva metri deasupra publicului atunci când s-a lovit la cap. Acesta este cunoscută pentru cascadoriile periculoase și performanțele acrobatice, însă totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă. | Profimedia & Capturi Youtube

Acesta este momentul dramatic în care vedeta pop a Germanien, Helene Fischer și- secerat fața pe scenă, într-un accident oribil. În mod ironic, în timpul accidentului, aceasta cânta piesa „Wounds” (n.r. „Răni”). Helene Fischer se afla la câțiva metri deasupra publicului exectând una dintre acraboațiile ei la înălțime, atunci când a căzut brusc și s-a lovit cu capul de trapez, transmite dailymail.co.uk.

Cânăreața germană Helene Fischer s-a accidentat pe scenă, în timpul concertului. A continuat să cânte, deși avea fața secerată

În ciuda faptului că sângele care țâșnea din nas, îi curgea pe față, cântăreața, care câștigă mai mult decât Celine Dion, a continuat cu piesa ei „Wounds” de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Din nefericire însă, incidentul a forțat-o în cele să încheie concertul mai devreme.

La finalul piesei, vedeta în vârstă de 38 de ani s-a pe mâinile echipajului ei, care a scos-o de pe scenă în timp ce a liniștit publicul îngrijorat: „Trebuie doar să curăț asta, dragii mei. Totul este in regulă”, a spus aceasta.

Dar 15 minute mai târziu, concertul a fost anulat, organizatorul spunând că este o „necesitate medicală” – la doar o oră după începerea spectacolului.

Citește și: Decizia luată de Bebe Rexha după ce a fost lovită cu un telefon în față. Cum arată artista, la câteva zile după incident

„S-a auzit un sunet ciudat”, a declarat un fan prezent la eveniment pentru publicația nemțească, Bild despre momentul accidentului, în timp ce un altul a spus că unii dintre cei din pubilic s-au speriat și au început să plângă în momentul în care au văzut-o cu sânge curgând pe față, pe marile ecrane.

„Desigur, se poate înțelege anularea după un astfel de accident. Sper să-și revină repede”, a adăugat fanul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un purtător de cuvânt al organizatorului a dezvăluit că vedeta pop a primit îngrijiri medicale și a spus că nu există încă informații despre natura rănii sale.

Videoclipurile cu accidentul înfiorător au devenit rapid virale pe rețelele de socializare, mulți fiind uimiți de Fischer care cântă în ciuda accidentării sale.

Helene Fischer este cunoscută pentru spectacolele ei extravagante, inspirate din numerele circ, cu o mulțime de cascadorii periculoase și voci impresionante. Cele mai multe dintre melodiile ei sunt în limba germană și sunt îndrăgite de publicul din Germania, Austria și Elveția, unde susține concerte în fiecare an.

Citește și: Puya, „atacat” cu încălțări sport pe scenă, în timpul concertului. Cum a reacționat: „Fanii sunt pe primul loc” | VIDEO

Tânăra care vrea să devină o păpușă Barbie nu mai are loc în mașină din cauza sânilor, dar nu renunță la visul ei: „Mă l... Ce se întâmplă dacă dormi cu aerul condiționat pornit. Avertismentul specialiștilor pentru cei care îl deschid pe timpul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x