Antena Căutare

Ne așteaptă o lună cu multe decizii pe plan amoros. Află ce spune horoscopul în luna septembrie pentru zodia ta!

Potrivit astrologilor, prima luna a toameni va fi oarecum “transanta” pentru unii dintre nativii zodiacului.

Potrivit astrologilor, prima luna a toameni va fi oarecum “transanta” pentru unii dintre nativii zodiacului.

Horoscop Berbec septembrie 2014 - Echilibrul va deveni mai important pentru tine in luna septembrie. Cu cat vei reusi sa gasesti un echilibru mai bun, cu atat te vei simti mai bine. La mijlocul lunii, acorda-ti o mini-vacanta, chiar si de o zi, pentru ca altfel oboseala acumulata va ajunge sa te copleseasca.

Horoscop Taur septembrie 2014 - Pe masura ce septembrie va avansa, viata profesionala iti va consuma tot mai mult din timp. Iti vei asuma responsabilitati suplimentare, insa ar fi o idee buna sa apelezi la ajutor in cazul in care te vei simti coplesita de volumul mare de munca. Ai grija sa nu devii obsedata de cariera ta!

Horoscop Gemeni septembrie 2014 - Iti vei dori sa fii rasfatata si sa ti se acorde atentie. Va fi o luna foarte buna pentru a iti petrece timp alaturi de cei dragi si pentru a-ti exprima sentimentele. Profita de energia pozitiva care te inconjoara!

Horoscop Rac septembrie 2014
Pe parcursul aceste luni te vei concentra mai mult asupra caminului si a familiei, dorind sa fii in locuri unde te simti confortabil alaturi de cei dragi. Aceasta nu este luna in care sa incerci ceva nou si diferit. Vei munci mai mult in a doua jumatate a lunii si te vei concentra de asemenea asupra starii tale de sanatate.

Horoscop Leu septembrie 2014 - Vei fi extrem de ocupata in luna septembrie, insa in mod miraculos vei reusi sa te ocupi de toate. Pretul platit va fi o stare de irascibilitate pe care ar fi bine sa o tii sub control pentru a nu-ti strica relatiile cu cei apropiati. Ocupa-te de problemele pe care le ai de rezolvat pe rand si astfel vei reusi sa-ti pastrezi calmul.

Horoscop Fecioara septembrie 2014 - Simturile iti vor fi mai ascutite decat de obicei luna aceasta si vei profita de ocazie pentru a te bucura mai mult de viata. Mancarea va avea un gust mai bun, muzica va suna mai bine, iar in dormitor vor iesi scantei. Bucura-te de simturile tale, pentru ca in general ai tendinta sa traiesti intr-un mod prea cerebral.

Horoscop Balanta septembrie 2014 - Iti vei face cunoscuta intr-un mod onest parerea, fara sa-ti pese de ceea ce cred ceilalti. Mintea ta va functiona la trepte superioare de viteze si vei avea nevoie de provocari care sa te satisfaca din punct de vedere intelectual.

Horoscop Scorpion septembrie 2014
Nu iti propune sa faci multe in aceasta luna. Nu ai prea multa energie si nici nu doresti sa iti fortezi limitele. Vei avea timp suficient prntru orice altceva, dar acum este momentul sa te detasezi de toate si sa petreci putin timp cu tine insati. Ai avut de-a face cu ceilalti pentru prea mult timp si ai nevoie sa iti acorzi si tie putina atentie.

Horoscop Sagetator septembrie 2014
Nivelul tau de energie va creste spre mijlocul lunii sepembrie si te vei simti revigorata. Consuma o parte din aceasta energie cu prietenii tai. Petrecand timp cu cei dragi te va ajuta sa te simti mai bine dupa toata munca pe care ai depus-o in ultimul timp. Recupereaza timpul in care nu ai fost langa ei pentru a afla ce au mai realizat.

HOROSCOP CAPRICORN SEPTEMBRIE
Daca ai chef sa petreci putin timp singura in septembrie 2014, asta e in regula. Ceilalti pot fi epuizanti si cu totii avem nevoie de cateva clipe de liniste. Ar fi bines a incerce sa-si largeasca orizonturile pentru a putea sa inceapa sa isi traiasca din nou viata la maxim. Au noroc totusi ca in luna septembrie stau foarte bine la capitolul financiar si la sanatate.

VARSATOR

Varsatorii, la fel ca si gemenii, au aprte de una dintre cele mai bune luni ale acestui an. Fac multi bani, au parte de armonie in dragoste si persoana iubita le ofera toata atentia iar odihna de care au parte ii face sa simta ca au o sanatate de fier.

PESTI

Pestii sunt fericiti ca luna septembrie vine cu multa armonie in familie si castiguri financiare importante. In acest fel, vor reusi sa scape de stresul verii care s-a acumulat din cauza deselor calatorii care la randul lor si-au pus amprenta pe starea lor de sanatate. Asadar, septembrie vine cu zile calme si bogate.

INVENŢIA care te SCAPĂ de SPĂLATUL HAINELOR! Se curăţă SINGURE... Zi excelentă pentru Gemeni, căci au cuvintele la ei! Horoscopul Zilei de 30 august, cu Andreea Joița...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x