Antena Căutare

”Nu e copilul meu, ci soția”, e nevoit un bărbat să se justifice când oamenii îl văd cu partenera. Câți ani are aceasta

Mulți îl privesc cu dispreț și îl judecă când îl văd la brațul soției sale, care arată ca o adolescentă. Își schimbă total părerea când află adevărul.

colaj de imagini cu o femeie si un barbat Galerie
Mulți îl privesc cu dispreț și îl judecă când îl văd la brațul soției sale, care arată ca o adolescentă. Își schimbă total părerea când află adevărul. | Captura Youtube

Lyndsey și Jonathan Ashton formează unul dintre cuplurile care adesea sunt ațintite cu privirea de către ceilalți. Mulți îi judecă și îi jignesc fără să le știe povestea. Iată de ce e nevoit să se justifice când merge la brațul soției pe stradă.

Citește și: Câți bani a pierdut Mark Zuckerberg în cele două ore cât Facebook a fost picat. Suma e uriașă

”Nu e copil meu, ci soția”, e nevoit un bărbat să se justifice când oamenii îl văd cu partenera. Câți ani are aceasta

”Oamenii cred că soția mea arată ca un copil, ei presupun că am o relație cu un minor”, povestește Jonathan. Când sunt văzuți împreună în public, ceilalți se gândesc că ea este un copil, spre disperarea celor doi tineri.

Lyndsey și Jonathan Ashton sunt împreună de peste șase ani și au un copil împreună. De când se cunosc, sunt priviți cu ochi critici pentru că diferența de vârstă dintre ei pare mult prea mare. Oamenii presupun că femeia este un copil, dar nu este cazul.

Aceasta a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer când avea cinci ani, ceea ce a făcut ca hormonii ei să nu mai funcționeze normal. Acum, la 22 de ani, are 1,47 metri înălțime și arată foarte tânără, ca un adolescent.

”Mărimea lui Lyndsey nu mă deranjează. Toată lumea are forme și înălțimi diferite, nu-i așa?”, a spus Jonathan, care are 27 de ani.

Citește și: La 62 de ani, un bărbat susține că a făcut 217 vaccinuri împotriva COVID. Cum se simte

Femeia este casieriță și s-a căsătorit cu tatăl copilului ei în mai 2022. Când s-au întâlnit, ea avea 16 ani, pe când el 21.

"Oamenii spun și presupun că John mă vede ca pe un copil și că nu putem fi atât de fericiți cum suntem.", mărturisește Lyndsey, conform The Sun.

Când Lyndsey era însărcinată, Jonathan povestește că oamenii "țipau" la ei, ceea ce era "dificil". El a adăugat: "Uneori simt că nu prea vreau să ies în oraș".

Cei doi povestesc că femeii i s-a zis că va fi o "mamă proastă pentru că arată ca un copil", în timp ce alții afirmau că "arată de parcă ar avea 12 ani".

În ciuda acestor lucruri, John și soția sa afirmă că se iubesc și încearcă să nu se lase afectați. "M-am îndrăgostit literalmente de el imediat ce l-am văzut".

De cealaltă parte, când Jonathan a văzut-o pentru prima dată pe Lyndsey, chiar a presupus că are 12 sau 13 ani și a fost "îngrijorat" când mama ei l-a întrebat dacă este singur. La acea vreme, Lyndsey avea 16 ani, iar când a aflat povestea ei, "a schimbat modul în care o vedea".

Citește și: Ce a putut să pătească o femeie după o operație estetică în Turcia. A povestit chinul greu de imaginat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a putut să descopere o femeie sub parchetul casei sale vechi de 130 de ani. A pozat și a arătat totul. Peste ce „como... Ce este creatura bizară care a înspăimântat un pescar. Pare un obiect de decor, dar dacă o atingi începe să miște și ata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x