Antena Căutare

Nu e nicio glumă! O fată de 17 ani, alergică la... examene! O pot omorî, la propriu!

Pare incredibil, dar e un caz real! Cei mai mulţi dintre tineri au o "fobie" îngrozitoare de examene şi tot ce înseamnă teste, dar iată că există cineva care chiar poate muri din cauza lor!

Nu e nicio glumă! O fată de 17 ani, alergică la... examene! O pot omorî, la propriu! Galerie
Alergică la examene

Pare incredibil, dar e un caz real! Cei mai mulţi dintre tineri au o "fobie" îngrozitoare de examene şi tot ce înseamnă teste, dar iată că există cineva care chiar poate muri din cauza lor!

Jennifer Lloyd, o adolescentă de 17 ani din Marea Britanie, suferă de o boală extrem de rară, care îi poate pune viaţa în pericol ori de câte ori este stresată. Practic, în condiţii de oboseală extremă, organele vitale îi cedează, rând pe rând.

"Îmi este foarte greu în perioada sesiunii, pentru că trebuie să îmi organizez bine timpul. Boala mă oboseşte foarte tare şi se întâmplă ca mama să mă găsească, de multe ori, dormind printre cărţi. Ştiu că nu trebuie să mă stresez şi am un program strict. De exemplu, pentru o oră de învăţat, trebuie să mă odihnesc două ceasuri înainte de a face orice altceva", povesteşte Jennifer.

Dacă nu primeşte rapid tratamentul, tânăra începe imediat să aibă stări de ameţeală, vomă şi are nevoie de ajutor specializat. Afecţiunea are la bază probleme hormonale, astfel că Jennifer are în permanenţă la ea o injecţie cu o substanţă ce o ajută să se calmeze.

Imagine REVOLUŢIONARĂ surprinsă de NASA. Ce au observat astronomii când au fotografiat această FURTUNĂ SOLARĂ... El e cel mai prost hoţ! A fost prins, după ce s-a împrietenit cu victima pe Facebook!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x