Antena Căutare

Nu e poveste pescărească! Cum a salvat Justin Bieber un pescar din ghearele unui urs: "Era o namilă de 600 de kilograme!"

Un pescar rus a scăpat cu viaţă dintr-o întâlnire cu un urs brun, singurul lucru care l-a salvat fiind gluma proastă făcută de una dintre nepoatele sale, care i-a schimbat soneria telefonului. 

Un pescar rus a scăpat cu viaţă dintr-o întâlnire cu un urs brun, singurul lucru care l-a salvat fiind gluma proastă făcută de una dintre nepoatele sale, care i-a schimbat soneria telefonului.
Incidentul a avut loc în Nordul Rusiei.

Igor Vorozhbitsyn mergea la pescuit, ca de obicei, într-un loc renumit pentru această practică. La un moment dat, a fost atacat de un urs brun. Unul de peste 600 de kilograme.

Singurul lucru care l-a salvat a fost că, exact după ce l-a atacat fiara, a început să-i sune telefonul, iar soneria l-a pus pe fugă pe urs. Bărbatul de 42 de ani avea ca sonerie melodia lui Justin Bieber, "Baby", iar ursul s-a speriat şi a plecat, lăsându-l în pace.

"Nu-mi vine să cred ce noroc am avut. Ştiu că soneria nu e pe placul tuturor oamenilor, dar nepoata mea a făcut o glumă şi mi-a schimbat-o cu melodia lui Bieber", a povestit bărbatul.

A scăpat cu răni uşoare şi nu şi-a mai schimabat de atunci soneria norocoasă a telefonului.

Sursă: Daily Mail

Adventist. ”Dacă ating o armă, mor!” A salvat 75 de oameni în al Doilea Război Mondial. ”Ei au tunurile, eu, mâinile goa... Regretatul Sebastian Papaiani, despre copilăria petrecută ''într-un cartier, plin de țigani, dar țigani cu care puteai s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x