Antena Căutare

Nu și-a văzut fiica de 77 de ani! S-a rugat într-o seară și, a doua zi, s-a întâmplat ceva copleșitor! Este o minune dumnezeiască!

O femeie nu și-a văzut fiica de 77 de ani. S-a rugat într-o seară și, a doua zi, s-a întâmplat ceva copleșitor. Mulți au spus că este o minune dumnezeiască.

O femeie nu și-a văzut fiica de 77 de ani. S-a rugat într-o seară și, a doua zi, s-a întâmplat ceva copleșitor. Mulți au spus că este o minune dumnezeiască.

Minka Disbrow avea doar 16 ani atunci când s-a întâmplat. Se afla la un picnic în pădure atunci când a fost violată și a rămas însărcinată.

Fiindcă nu a avut încotro, Minka a născut o fetiță pe nume „Betty Jane”, pe care apoi a dat-o spre adopție.

Timpul a trecut, iar Minka și-a continuat viața. A încercat de mai multe ori să își găsească fiica, dar nu a avut succes.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Minka Disbrow și fiica ei, după 77 de ani

După 77 de ani de încercări, femeia s-a rugat la o minune: „Doamne, vreau să îmi văd copilul înainte să mor. Îți promit că nu o s-o deranjez și nu o să-i schimb cu nimic viața. Vreau doar să o privesc o dată”

Vaporul se scufunda, dar și-a lăsat soția să moară ca să-și salveze lui viața! Motivul îți va da fiori și îți va demonstra că te-ai înșelat!

Nu și-a imaginat că visul avea să devină realitate, chiar a doua zi. Un judecător i-a dat acces la actele de adopție ale fiicei sale și astfel, Minka și-a găsit fata.

Povestea a emoționat milioane de oameni și a făcut înconjurul lumii.

Vaporul se scufunda, dar și-a lăsat soția să moară ca să-și salveze lui viața! Motivul îți va da fiori și îți va demonst... Prezentatorii au izbucnit în lacrimi! Momentul emoţionant petrecut în direct la Antena Stars...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x