Antena Căutare

Nunta regala, versiunea din Bhutan. Regele se va casatori cu o fata din popor

Sarbatoarea lor a fost umbrita de cea a Printului William si Kate Middleton, insa monarhul Regatului Himalayan al Bhutanului si iubita lui planuiesc sa se casatoreasca in acest an in cadrul versiunii proprii a nuntii regale.

Jigme Khesar Namgyal Wangchuck, regele de 31 de ani din Bhutan, scolit la Oxford, se va casatori cu o fata din popor, in varsta de 20 de ani.

Viitoarea regina a celor 700.000 de mii de locuitori ai natiunii este Jetsun Pema, o studenta la un colegiu din Londra. "Ca rege, a venit acum timpul sa ma casatoresc", a spus Wangchuck intr-o scrisoare adresata parlamentului din Bhutan.

Conform ziarului local Kuensel, regele le-a spus parlamentarilor: "Nu pot sa spun cum o va percepe poporul, dar pentru mine ea este aleasa. Este tanara, blanda, are o inima mare si caracter. Aceste calitati, impreuna cu intelepciunea ce va veni odata cu varsta si experienta, o vor face o buna slujitoare a acestei natiuni".

Citeste tot articolul aici!

Sursa: Antena3

FOTO: businessbhutan.bt

Se intampla in Rusia: Pasagerii unui tren din Siberia, luati ostatici de un grup de soldati beti... O noua dimensiune: primele fotografii 3D in spatiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x