Antena Căutare

O altă față a lui Hitler! O fotografie inedită care-l înfățișează pe dictator alături de o fetiță face furori pe internet!

Adolf Hitler reprezintă un subiect de maxim interes și în zilele noastre, dovadă cererea uriașă pentru posibila retipărire a volumului „Mein Kampf”, cartea de căpătâi a celui considerat drept unul dintre cei mai mari criminali din istoria omenirii

Adolf Hitler reprezintă un subiect de maxim interes și în zilele noastre, dovadă cererea uriașă pentru posibila retipărire a volumului „Mein Kampf”, cartea de căpătâi a celui considerat drept unul dintre cei mai mari criminali din istoria omenirii.

O fotografie apărută de curând în mediul virtual arată o altă față a fuhrerului, una umană, zâmbitoare și sensibilă. Cel puțin aparent, Hitler pare încântat de prezența unei fetițe, care fetiță avea să-și găsească sfârșitul într-un mod cât se poate de tragic. Domnișoara din imagine este fiica soților Gobbels, cei care au stat alături de liderul german până la moartea acestuia.

Înainte de a fi capturați de aliați, soții Gobbels au decis să-și pună capăt zilelor nu înainte de a-și ucide toți cei șase copii, inclusiv frumoasa fetiță din fotografie.

6 moduri de a face rost de bani rapid, în funcție de suma de care ai nevoie... Ai încercat? Ce se întâmplă dacă pui o lingură de lemn peste o oală aflată sub flacăra de la aragaz (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x