Antena Căutare

O americanca a nascut primul ei copil intr-un avion

O femeie din Statele Unite a nascut primul sau copil intr-un avion, la peste 10.000 de metri altitudine, informeaza Daily Mail.

Katherine Oyedoh mergea cu avionul din Atlanta spre Senegal, iar in timpul zborului a intrat in travaliu. Femeia insarcinata in 37 de saptamani a fost ajutata sa nasca de catre o insotitoare de zbor. Aceasta l-a asistat pe un medic ginecolog care era si el pasager si a reusit sa-l aduca pe lume cu succes pe baietelul femeii.

Pentru ca se aflau in avion au folosit instrumente medicale improvizate, pe care le-au sterilizat cu vodca. Ceilalti pasageri au ajutat si ei, unul oferindu-si sireturile de la pantofi pentru ca stewardesa sa ii poata taia cordonul ombilical al copilului.

Alti pasageri au monitorizat ritmul cardiac al lui Katherine Oyedoh si i-au cronometrat contractiile. Toti cei care se aflau in avion au inceput sa aplaude cand insotitoarea de zbor a ridicat bebelusul si le-a spus tuturor ca este un baietel.

Foto: Fox News

FOTO Impresionant! Uite cum lovesc mai multe fulgere in acelasi loc!... FOTO! A fost creata imprimanta 3D cu ciocolata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x