Antena Căutare

O dronă filma deasupra unui lac poluat atunci când a surprins ASTA! „Dumnezeule, ce face acest animal?!” (VIDEO)

Recent a apărut pe internet un clip video realizat cu o dronă. Milioane de oameni au rămas fără cuvinte când au văzut asta.

Recent a apărut pe internet un clip video realizat cu o dronă. Milioane de oameni au rămas fără cuvinte când au văzut asta.

Filmarea s-a realizat deasupra unui lac poluat. Apa acestuia conținea numeroase sticle și gunoaie. Totuși, la un moment dat, un câine aflat în preajmă a făcut ceva incredibil.

Patrupedul a sprit în apă și a început să strângă rând pe rând deșeurile și să le scoată undeva pe uscat.

Toți au fost uimiți de dorința puternică a animalului de a curăța lacul.


Care e cel mai emoționant moment pe care l-ai trăit alaturi de animalul tău de companie? Povestește-ne și nouă, iar cele mai frumoase întâmplări vor fi premiate! Intră în concurs dând click aici!

Prietenul tau necuvântător poate fi un star! Ia-ți cățelul sau purcelul, furnica sau iguana, și adu-I in cea mai mare competiție! Inscrieți-vă ACUM pe casting.a1.ro sau la telefon 0741.838.419 pentru un spectacol de rasă pur talent!"

Picioarele ei nu se mai termină! Sexy profesoara i-a uimit pe toți cu felul în care arată! Te ia cu amețeli dacă o vezi!... Transformă apa în VIN! Un truc simplu ce te va uimi chiar și pe TINE! Nu credeai că e posibil așa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x