Antena Căutare

O femeie a plutit 38 de ore pe mare și a supraviețuit miraculos. Nu a mâncat şi nu a băut nimic

O femeie din China a căzut de pe o navă de croazieră şi a plutit pe mare timp de 38 de ore, înainte să fie salvată de pescari.

O femeie din China a căzut de pe o navă de croazieră şi a plutit pe mare timp de 38 de ore, înainte să fie salvată de pescari.

Fan se afla într-o croazieră de cinci zile între Shanghai, Coreea de Sud şi Japonia, când a căzut în mare, de pe puntea numărul patru, înălţimea aproximativă a unei clădiri cu şapte etaje.

După ce a căzut, a plutit în derivă până în momentul în care a văzut că se apropie de ea o barcă de pescari. Fan a scăpat doar cu nişte iritaţii pe braţe provocate de înţepături de meduze.

Se pare că părinţii ei nu au realizat dispariţia ei decât câteva ore mai târziu. O parte dintre cei care au aflat întreaga poveste sunt destul de sceptici:

„Ea nu a mâncat şi nu a băut apă, cum a reuşit să supravieţuiască, fiind în mare 38 de ore? Este un miracol”, a declarat un internaut.

Un pinguin din Scoția a fost decorat în cadrul unei ceremonii militare. A primit gradul de „șef de brigadă”... De necrezut: o pisică şi-a salvat stăpânul de la moarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x