Antena Căutare

O femeie din Roma a aprins focul cu 20.000 de euro pe care soțul i-a ascuns de ea. Reacția lui: „Când am văzut, era să leșin”

O femeie din Roma nu a băgat de seamă că în șemineu se aflau cupoane poștale în valoare de 20.000 de euro și le-a dat foc. Soțul ei a rămas mut de uimire când a văzut ce se întâmplă.

O femeie din Roma a aprins focul cu 20.000 de euro pe care soțul i-a ascuns de ea. Reacția lui: „Când am văzut, era să leșin”
O femeie din Roma a aprins focul cu 20.000 de euro pe care soțul i-a ascuns de ea. Reacția lui: „Când am văzut, era să leșin” | Hepta

Bărbatul ascunde în fiecare an bani acolo, în formă de bonuri și cupoane poștale, dar de fiecare dată, până anul acesta, a reușit să scoată economiile de acolo pentru a aprinde focul. Iată că o greșeală mare pe care el a făcut-o a fost că i-a ascuns de soția lui, iar aceasta a făcut focul cu ei.

O femeie aprins focul cu 20.000 de euro. Cum a reacționat soțul care ascunsese banii în șemineu

De frica hoților, un brăbat din Roma a ascuns chiar și de soția lui suma de 20.000 de euro sub formă de cupoane și bonuri în șemineu, însă femeia fiindcă nu a știut despre ce e vorba, a dat foc la șemineu, de Crăciun.

Când a văzut bărbatul ceea ce a făcut aceasta, s-a îngrozit: „Credeam că este un loc sigur, unde hoții nu se uită niciodată. Soția mea nu știa că am ascuns cupoanele poștale acolo. În fiecare an, înainte de a aprinde focul, le mutam”, și-a explicat bărbatul decizia de a ascunde banii în șemineu, potrivit adevărul.ro.

„Când am văzut flăcările, era să leșin”, a mai povestit bărbatul.

Prezicerile lui Nostradamus pentru 2023

Faimosul profet francez Michel de Nostredame, cunoscut sub numele de Nostradamus, a făcut o serie de predicții în cartea sa Les Propheties/Profețiile cu peste 450 de ani în urmă, iar unele dintre ele s-au împlinit deja.

S-au numărat, printre altele și ascensiunea lui Hitler în ceea ce privește al Doilea Război Mondial, dar și Revoluția Franceză (1789-1799).

Se spune că astrologul francez ar fi știut că fostul președinte al Americii, John F Kennedy, va fi asasinat și că ar avea loc atacurile teroriste din data de 11 septembrie la World Trade Center din New York.

Nostradamus prezice că oamenii ar putea recurge la canibalism din cauza unei economii deficitare: „Mierea va costa mai mult/ Prețul grâului îl va face pe om să-și mănânce semenul din cauza disperării”, se arată în cartea sa, potrivit Mirror.co.uk.

O altă predicție pentru 2023 ar fi aceea că ar putea începe „un mare război”: „Șapte luni va fi mare război, oameni morți din cauza răului”, se mai arată în profețiile sale.

Această predicție ar putea fi o referire la conflictul actual dintre Ucraina și Rusia, care ar putea escalada spre al treilea război mondial anul viitor.

Nostradamus prezice în cartea sa că încercarea omenirii de a coloniza planeta Marte, condusă de antreprenorul și actualul șef al Twitter, Elon Musk, ar putea lua sfârșit în 2023.

El este bărbatul care le îndeamnă pe cele 12 soții să ia anticoncepționale. Mesajul transmis celor care vor mai multe ne... Cum se taie ceapa folosind o furculiță. Mod rapid de-a toca julien sau fideluță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x