Antena Căutare

O fetiță a început să adoarmă în timpul orelor de școală și când mama a aflat motivul a fost devastată. Ce avea fiica

Karen Kinsella își găsea fiica de 14 ani, Emily, dormind în timp ce trebuia să participe la cursuri. Se întâmpla în timpul pandemiei, când elevii au făcut școala online.

emily si mama sa intr-un selfie cand rad Galerie
Karen Kinsella își găsea fiica de 14 ani, Emily, dormind în timp ce trebuia să participe la cursuri. Se întâmpla în timpul pandemiei, când elevii au făcut școala online. | Facebook

Mama a povestit cum i-a căzut cerul în cap atunci când a aflat de ce fiica sa adormea la cursurile de la școală. După ce a surprins-o dormind în timp ce trebuia să participe la ore, aceasta s-a îngrijorat, însă nu se aștepta la ce avea să urmeze.

Ce boală gravă avea Emily

Câteva zile mai târziu, pe Emily a început să o doară capul și mama ei a observat că fața copilei s-a lăsat pe o parte. I s-a spus să meargă la spital imediat, după ce a trimis o fotografie cu chipul lui Emily unui medic de familie. O scanare a confirmat că avea o tumoare pe creier.

Li s-a spus că tumora este „tratabilă”, dar nu „vindecabilă” și a fost trimisă la o altă unitate medicală pentru radioterapie. Emily era programată să înceapă un curs de chimioterapie de 12 luni, dar aceasta a fost amânată după ce a suferit o sângerare la creier și a contractat zona zoster.

Citește și: Ea e bunica cu cei mai mari sâni din lume. Cum arată în costum de baie după ce a cheltuit 100.000 dolari pe operații

Mama a doi copii, Karen, a declarat pentru Manchester Evening News: „Emily a fost singura persoană din Manchester care a terminat cursul de chimioterapie. Cei mai mulți copii nu au putut tolera asta mai mult de șase luni. Ea nu a gemut o dată."

După ce și-a încheiat cursul de chimioterapie, tumora s-a stabilizat pentru un timp și Emily a putut duce o viață relativ normală.

Karen a spus, conform Mirror: „Nu s-a putut întoarce la școală, dar profesorul ei de artă a ținut legătura cu ea și a mers la școală la prânz pentru a-și vedea prietenii.”

Cu puțin timp înainte de Crăciun, Emily a dezvoltat probleme la înghițire și a descoperit că tumora inițială a revenit și o tumoare secundară a apărut la trunchiul cerebral, făcând-o inoperabilă.

Citește și: Tinerei a început să îi cadă părul și a crezut că nu e grav, dar după un timp a rămas cheală. Deși are alopecie, mulți o admiră

Mama fete a mai spus: „Spitalul a fost de acord să facă 10 ședințe de radioterapie la o doză mai mică, dar apoi a ajuns la terapie intensivă pentru că nu a putut respira și a fost pusă pe oxigen. A fost acolo timp de șase zile și ni s-a spus să ne pregătim pentru ce e mai rău de două ori. Până atunci, avea pneumonie și plămânul i se prăbușise. Dar pur și simplu nu a renunțat. Au crezut că nu va reuși. Prietenii ei au venit toți să-și ia rămas bun. Plângeam cu toții lângă patul ei. Apoi, dintr-o dată, ea a început să respire singură și au reușit să-i reducă oxigenul. Medicii și asistentele au spus că a fost un miracol”.

Acum, familia lui Emily trebuie să conducă 12 ore până în Franța în fiecare lună pentru a primi un medicament de probă, ce costă 3.900 de lire sterline pe lună. Pentru că suma este una mare, membrii familiei au nevoie de ajutor financiar, așa că au organizat o campanie de donare.

Citește și: O fetiță a început să adoarmă în timpul orelor de școală și când mama a aflat motivul a fost devastată. Ce avea fiica

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă cine este tatăl bebelușului, de fapt. Iată răspunsul... El e bărbatul care tot crește de la vârsta de 22 de ani. Înălțimea pe care o măsoară cel care a depășit unele case din c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x