Antena Căutare

O fetiță de 4 ani se simțea rău. Părinții au crezut că e răcită, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt. Ce avea, de fapt

O fetiță de 12 ani avea dureri de cap și îi curgea nasul, așa că părinții au crezut că e răcită. Când starea i s-a agravat, copila a fost dusă la spital, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt.

colaj foto cu fetita de 4 ani pe care parintii au crezut-o racita Galerie
Părinții au crezut că e răcită, dar medicii au dat un diagnostic crunt | Credit: Evening Gazette/thesun.co.uk

O fetiță de 4 ani a început să se simtă rău, așa că părinții au crezut că e doar răcită. Când a început să facă febră și starea i s-a agravat, copila a fost dusă de urgență la spital, iar medicii i-au dat un diagnostic dureros.

Copila de doar 4 ani a spus părinților că nu se simte bine și părinții au crezut că, cel mai probabil, este vorba despre o răceală banală. Apoi, când au început să apară și alte simptome, aceștia au decis s-o ducă la spital. După un control, medicii i-au pus copilei un diagnostic crunt.

O fetiță de 4 ani a început să se simtă rău și părinții au crezut că e răcită, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt

Isabellah era un copil cât se poate ede sănătos atunci când a început să se simtă ca și când ar fi fost răcită, în august 2021. Mama fetiței, pe nume Amy (29 de ani), a explicat faptul că ceea ce ințial părea o întâmplare banale s-a transformat într-un adevărat „film horror”.

„A început cu ceea ce noi am crezut că e doar o răceală. Apoi, copila a început să sforăie, un lucru ciudat. Când am simțit că avea respirația urât mirositoare am înțeles că ceva nu este în regulă și că ceva se întâmplă”, a mărturisit Amy din Hartlepool (Marea Britanie), potrivit celor de la thesun.co.uk.

Citește și: O femeie a crezut că are apă în urechi și a mers la spital. Medicii au descoperit ceva complet neașteptat. Peste ce au dat

Îngrijorată, aceasta și-a dus copila la medicul generalist și acesta a zis că poate e vorba despre niște polipi. Totuși, când simptomele au început să se agraveze, toată lumea a înțeles că situația e mult mai grabă de atât.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copila a început să se simtă din ce în ce mai rău, așa că medicii au decis să îi facă alte și alte teste. Așa a ieșit la iveală faptul că Isabellah avea o tumoră rară și canceroasă în zona gâtului, localizată în nazofaringe.

„La un moment dat se putea vedea tumora ieșind din nas. Când a strănutat efectiv a ieșit din nas”, a mai zis mama.

În Marea Britanie, în jur de 260 de persoane sunt diagnosticate anual cu această afecțiune. Totuși, medicii spun că există tratament.

Citește și: Un băiețel de 8 ani avea dureri de burtă și părinții au crezut că nu e grav. Medicii i-au dat un diagnostic crunt

Atunci când tumora i-a blocat căile de respirație, fetiței i s-a pus un tub special, care să îi permită respirația. Ulterior, copila a început curele de chimioterapie și radioterapie. Rezultatele nu au întârziat să apară și fetița se simte acum mult mai bine, fiind la un pas de vindecare.

Povestea ei a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Micul dejun primit de o româncă la un hotel din Eforie Nord. Ce primesc turiștii care dau 340 de lei pe o cameră: „Ca la... O femeie a cumpărat banane și a descoperit că au miezul negru roșiatic. Ce sunt „venele” din interior și ce trebuie să f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x