Antena Căutare

A fost atacată pe stradă, în plină de zi, de un recidivist. Reacția fetiței de 9 ani a impresionat o țară întreagă!

O fetiţă de nouă ani din Iasi i-a tinut piept unui hoţ care a atacat-o pe stradă. Individul i-a furat telefonul, iar copila a încercat să-l prindă, cu un curaj ieşit din comun. A avut noroc să scape nevătămată deoarece hoţul este recidivist şi a fost arestat abia după o săptămână. Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

O fetiţă de nouă ani din Iași i-a ținut piept unui hoţ care a atacat-o pe stradă. Individul i-a furat telefonul, iar copila a încercat să-l prindă, cu un curaj ieşit din comun. A avut noroc să scape nevătămată deoarece hoţul este recidivist şi a fost arestat abia după o săptămână. Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Individul le-a pândit o vreme pe cele două copile pe o stradă din Iași. La un moment dat, s-a năpustit asupra uneia dintre ele, i-a smuls telefonul mobil din mână și a rupt-o la fugă.

Fata de 9 ani nu a stat pe gânduri și a pornit în urmărirea lui. Nu a reușit să-l prindă, însă chipul hoțului a fost vizibil pe imaginile filmate de camerele de supraveghere din zonă. Astfel, polițiștii au pus repede mâna pe el. Bărbatul are 44 de ani și a mai fost condamnat pentru tâlhărie și pentru furt.

Psihologii spun că momentul va marca viața fetei de 9 ani. „Fie aceasta nu a conștientizat pericolul la care a fost expusă, confruntându-se, pentru prima dată, cu o situație de acest gen, fie, din contră, este un copil independent. Practic, din această experiență, copila a învățat că lumea în care trăiește este imprevizibilă, deloc securizantă, periculoasă”, a explicat psihologul Monica Dobrea.

Un bebeluș s-a născut la doar trei luni, având 258 de grame! Cum arată... Un bărbat a mers la vot, dar s-a enervat și și-a tăiat degetul cu satârul! Ce nu a mers bine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x