Antena Căutare

O poveste de iubire ca-n povești! S-au cunoscut la șapte ani și nu s-au mai despărțit! Ce ”ingredient” i-a ținut ”legați” 76 de ani

Când Allan și Margaret Little s-au căsătorit în urmă cu mulți ani, mai exact în 1939, cei doi și-au promis să se iubească și să se respecte pentru tot restul vieții. Însă niciodată nu s-au gândit că viața lor va fi atât de lungă.

Când Allan și Margaret Little s-au căsătorit în urmă cu mulți ani, mai exact în 1939, cei doi și-au promis să se iubească și să se respecte pentru tot restul vieții. Însă niciodată nu s-au gândit că viața lor va fi atât de lungă.

Allan și Margaret, doi bătrâni din Tennessee, SUA, au o căsnicie de 76 de ani și recent și-au sărbătorit zilele de naștere, căci au împlinit 100 de ani. Cu această ocazie, cei doi centenari au împărtășit secretele unei căsnicii atât de îndelungate.

”Am trăit împreună fără să ne agităm și să ne reproșăm nimicuri. Allan este un bărbat minunat, cu un character frumos, așa că a fost foarte ușor să-l iubesc și să-l respect în toți acești ani.”, a mărturisit Margaret pentru Huffington Post.

Iar Allan are aceeași părere despre femeia alături de care a trăit ani întregi: ”Să conviețuiesc cu Margaret a fost ușor. A fost natural. Am avut o viață simplă, lipsită de drame!”, a dezvăluit acesta.

Allan și Margaret s-au cunoscut la biserică, când aveau doar șapte ani. Ulterior, când au ajuns la liceu, aceștia au început să se întâlnească. Iar povestea lor de iubire a debutat într-un mod natural și neașteptat. Margaret îl invitase pe Allan la o petrecere ca posibil pretendent pentru verișoara ei, însă a ajuns să fie fermecată de el, așa că și-au dat întâlnire. La doar 23 de ani, cei doi și-au unit destinele. Au avut și trei copiii, însă cum viața nu poate fi perfectă, Allan și Margaret au avut de înfruntat o situație dureroasă. Doi dintre copiii lor s-au stins în copilărie, iar ulterior, cel de-al treilea, o fată pe nume Jane, s-a stins când avea 46 de ani.

Chiar și așa, Margaret și Allan s-au avut unul pe altul și au găsit puterea de a trece peste orice suferință. Așa au ajuns să aibă 100 de ani.

Sursa: Daily Mail

Zi excelentă pentru Lei, care se bucură de un mare succes! Horoscopul zilei de joi, 26 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu... Un australian s-a plâns că Facebook i-a închis contul din cauza numelui vulgar şi a devenit celebru! Iată cum îl "c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x