Antena Căutare

O regină a modei a întocmit ALMANAHUL FRUMUSEȚII! Sfatul nr. 1: „Dacă rămâneam peste noapte la un bărbat, aveam grijă să nu mă vadă...”

O regină a modei a întocmit ALMANAHUL FRUMUSEȚII! Sfatul nr. 1: „Dacă rămâneam peste noapte la un bărbat, aveam grijă să nu mă vadă...”
Diane von Furstenberg | 123fr

Faimosul designer Diane von Furstenberg, ale cărei colecții vestimentare au revoluționat industria modei, a întocmit un mic almanah al frumuseții. Deși ajunsă astăzi la vârsta de 69 de ani, dar de o frumusețe răpitoare, Diane oferă câteva trucuri legate de frumusețe pentru femeile care nu au ajuns încă la vârsta de 30 de ani.

Iată care sunt ponturile despre frumusețe ale lui Diane von Furstenberg pentru femeia de până în 30 de ani!


  • Nu te despărți de trusa de machiaj!

Anii 70, perioada libertății depline, au prins-o pe Diane von Furstenberg în floarea vârstei. Avea până în 30 de ani și își trăia viața după bunul plac. Cum a fotst și va rămâne un nume în fashion, creatoarea respecta canoanele frumuseții de atunci: păr tapat, gene false, tuș, mult machiaj. Imaginea unei femei diferea foarte mult de la zi la noapte. Motiv pentru care Diane nu se despărțea de trusa de machiaj. ”Dacă rămâneam peste noapte la un tip, aveam grijă să nu mă vadă cum arăt fără machiaj. Erau alte vremuri. Erau anii 70. Eram nebune. Când aveam 30 de ani, purtam mult machiaj și gene false. Poți face asta și să rămâi, în același timp, femeia care ești”, a explicat Diane.

  • Fă-ți planuri pentru următorii 10 ani!

De Anul Nou, fiecare dintre noi ne punem în gând o dorință pentru anul următor și sperăm că în acest interval dorința noastră să se împlineacsă. Designerul belgian ne sfătuiește ca, până la 30 de ani, să ne facem planuri, de Revelion, pentru următoarea decadă. Nu contează vârsta la care o facem, ci să o facem.

  • Dă-ți cu loțiune de protecție solară!

”Încearcă să eviți cât mai mult soarele. Eu nu am făcut, din păcate asta. Protejează-te, dă-te cu loițiune de anti-UV”, le îndeamnă Diane pe femei. Deși nu a evitat să stea la soare, pielea ei arată bine pentru vârsta din buletin a lui Diane.

  • Lasă-ți părul în pace!

Multe femei optează pentru colorarea podoabei capilare, însă nu și creatoarea de modă. Aceasta mărturisește că nu s-a vospit niciodată și că, dacă a vrut să-și schimbe nuanța naturală a folosit întotdeauna henna. ”Toate avem diverse probleme cu părul. Încearcă să eviți să-l traumatizezi făcând schimbări majore. Acest lucru îl va împiedica să se mențină sănătos. Nu m-am vopsit niciodată, am folosit mereu henna, de aceea am la vârsta mea un păr foarte sănătos”, spune Diane.

  • Fă-ți vacanțele și singură!

”Trebuie să ai și momente de solitudine. Relația pe care o construiești cu tine însăți este cea mai importantă. Călătorește din când în când de una singură”, a declarat Diane von Furstenberg, citată de Revista Avantaje.

Foto: 123rf.com

Compatibilitatea zodiilor în 2016. Dragoste sau certuri? Află ce te așteaptă în cuplu... Barbie de România nu mai e blondă? Fanii, dezamăgiți: „Sunt mai frumoase pungile decât ești tu!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x